Στο Ηράκλειο ο Ολυμπιακός

08:56 21/9/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Την χαρά και την ικανοποίηση τους εξέφρασαν οι παίκτες και ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος, κατά την άφιξη της αποστολής των ερυθρολεύκων στο Ηράκλειο, για τη συμμετοχή στο 1ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ Κρήτης.

Ο κ. Σφαιρόπουλος μιλώντας για την παρουσία της ομάδας του στο τουρνουά, αλλά και την κάθοδο της στο Ηράκλειο, επεσήμανε την σπουδαιότητα των παιχνιδιών αυτών για την προετοιμασία του Ολυμπιακού. «Αισθανόμαστε- είπε- μεγάλη χαρά που βρισκόμαστε και πάλι στο Ηράκλειο σε μια φιλόξενη πόλη που έχει αγκαλιάσει όλο το μπάσκετ και ειδικότερα τον Ολυμπιακό. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους διοργανωτές για την στήριξη τους, ώστε να διεξαχθεί ένα τουρνουά υψηλού επιπέδου με τρείς ομάδες από την Ευρωλίγκα .Εμείς προχωράμε τον σχεδιασμό μας και έτσι όπως έχουμε προγραμματίσει την προετοιμασία μας μπαίνουμε σε μια φάση πιο δύσκολη, αφού έχουμε να αντιμετωπίσουμε ομάδες της Ευρωλίγκας».
Το τουρνουά θα διεξαχθεί στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο του Ηρακλείου, στα «Δύο Αοράκια», με την συμμετοχή, του Ερυθρού Αστέρα, της Ανατολού Εφές της Χάποελ Ιερουσαλήμ και φυσικά του Ολυμπιακού.
Ο αντιδήμαρχος Ηρακλείου, Κώστας Βαρδαβάς, υπογράμμισε για το τουρνουά: «Μέσα από τα ισχυρά μηνύματα που εκπέμπει ως αθλητικό γεγονός θα ταξιδέψει και την πόλη μας σε όλες τις χώρες. Την πόλη μας ως αθλητικό προορισμό και σαφώς ως τουριστικό μια και διαθέτει πλούσια πολιτιστική κληρονομιά. Το τουρνουά δεν έχει οπαδικό χαρακτήρα, άλλα θα καλείται κάθε φορά η εκάστοτε πρωταθλήτρια ομάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα