ΤΕΕ Μαγνησίας: Νέος Πρόεδρος της Αντιπροσωπείας ο Αλέκος Γούναρης

11:40 9/2/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Νέος πρόεδρος της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ Μαγνησίας αναδείχθηκε χτες ο Αλέκος Γούναρης, με 24 ψήφους έναντι 12 που έλαβε ο Κ. Καραγιάννης, σε μια εκλογική διαδικασία που συνεχίστηκε ως αργά το βράδυ.

Οι υποψηφιότητες που κατατέθηκαν για την προεδρία της Αντιπροσωπείας ήταν δυο, αυτή του Αλέκου Γούναρη και του Κων/νου Καραγιάννη, επικεφαλής της Αναγέννησης Μηχανικών.

Συνολικά ψήφισαν 46 μηχανικοί, ενώ βρέθηκαν τρία άκυρα και επτά λευκά ψηφοδέλτια,

12 υπέρ του Κ. Καραγιάννη και 24 υπέρ του κ. Γούναρη, ο οποίος έλαβε ψήφους και από δεύτερη παράταξη και όχι μόνο από τη Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών, που αριθμεί 21 έδρες.

Ο κ. Καραγιάννης κατέθεσε υποψηφιότητα προέδρου συγκεντρώνοντας δέκα υπογραφές, όπως υποχρεωτικά προβλέπεται από το καταστατικό του ΤΕΕ, με τη συνδρομή των Αυτόνομων Μηχανικών Μαγνησίας, κ.κ. Αν. Σαλίων, Μ. Μπρούζγου και Δ. Γκόμα.

Νωρίτερα, ο κ. Καραγιάννης είχε ζητήσει να παραιτηθεί από τη διεκδίκηση της προεδρίας ο υποψήφιος της ΔΚΜ, κατηγορώντας την πλειοψηφούσα παράταξη για έλλειψη πλουραλισμού και επικαλούμενος την αντιπροσωπευτικότητα στα όργανα.

Τέλος, η εκλογική διαδικασία συνεχίστηκε με την ανάδειξη του Αντιπροέδρου της Αντιπροσωπείας, θέση για την οποία υπήρξε μία και μόνο υποψηφιότητα, αυτή του κ. Γιώργου Καπότση, από τη ΔΚΜ.

Keywords
Τυχαία Θέματα