Συγκεντρώσεις και πορείες σήμερα στη Θεσσαλονίκη

10:33 18/5/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Δύο, ενδεχομένως και τρεις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθούν σήμερα το πρωί στη Θεσσαλονίκη, ενώ άλλες τρεις συγκεντρώσεις και πορείες είναι προγραμματισμένες για το απόγευμα.
Στις 10 μέλη συνταξιουχικών οργανώσεων θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στις περικοπές των συντάξεων τους έξω από το ΙΚΑ στην Αριστοτέλους.
Στις 12, έξω από το Τουρκικό Προξενείο θα

συγκεντρωθούν μέλη της Επιτροπής αλληλεγγύης στους πολιτικούς κρατούμενους σε Τουρκία και Κουρδιστάν. Οι διαμαρτυρόμενοι θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση συμπαράστασης στους απεργούς πείνας στην Τουρκία.
Στις 10.30 ενδέχεται να υπάρξει συγκέντρωση διαμαρτυρίας από μέλη του συλλόγου εκτάκτων αρχαιολόγων, έξω από εργοτάξιο του μετρό, ενάντια στις απολύσεις τους. Το ακριβές σημείο της συγκέντρωσης δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.
Στις 7 το απόγευμα, εν όψει της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου, μέλη του ΠΑΜΕ θα συγκεντρωθούν στο άγαλμα Βενιζέλου, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ και άλλες κινήσεις της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς στην Καμάρα, ενώ η ΛΑΕ και η Σπίθα στο μνημείο Λευκού Πύργου. Θα ακολουθήσουν πορείες σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα