Στο Βόλο δέρνονταν και στην Πάτρα αθλούνταν

16:46 8/5/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Τη μέρα και τις ώρες που ο Βόλος θύμιζε εμπόλεμη ζώνη, στην Πάτρα έδειχναν ότι έχουν άλλη αντίληψη για τον αθλητισμό, την υγιή.

Συγκεκριμένα όσο οι λοστοί ανεβοκατέβαιναν σε κεφάλια και πλάτες στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, στην αχαϊκή πρωτεύουσα εξελίσσονταν το «Τουρνουά Ποδοσφαίρου – Μπάσκετ – Βόλεϊ των Λαϊκών Φροντιστηρίων Αλληλεγγύης του Δήμου Πατρέων».

Όπως αναφέρει ο Δήμος

Πατρέων: «Οι μαθητές και οι μαθήτριες των Λαϊκών Φροντιστηρίων Αλληλεγγύης του δήμου Πατρέων, απέδειξαν περίτρανα με την συμμετοχή τους στο τουρνουά που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 6/5/17, ότι ο αθλητισμός δεν μπορεί να είναι εμπόρευμα, διότι είναι ανάγκη και δικαίωμα της νεολαίας.

Η Αντιδημαρχία Παιδείας του Δήμου Πατρέων και η Γραμματεία Διοίκησης των Λαϊκών Φροντιστηρίων Αλληλεγγύης πραγματοποίησε τουρνουά ποδοσφαίρου – μπάσκετ – βόλεϊ στο Παμπελοποννησιακό στάδιο, με στόχο η νεολαία να αξιοποιεί δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο της και να διεκδικεί την ελεύθερη πρόσβαση στον αθλητισμό.

Η συμμετοχή των μαθητών και μαθητριών υπήρξε μεγάλη. Οι συμμετέχοντες, οι γονείς αλλά και οι διοργανωτές έπαιξαν και χάρηκαν από αυτή την δραστηριότητα. Αισιόδοξο μήνυμα για να συνεχίσει πιο απαιτητικά η προσπάθεια από τους διοργανωτές, έδωσε η συμμετοχή των μαθητών και μαθητριών από τα απομακρυσμένα φροντιστηριακά κέντρα».

Keywords
Τυχαία Θέματα