«Στο σκοτάδι η Λάρισα» λόγω κακής συντήρησης των υποσταθμών της ΔΕΗ

10:43 31/5/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Σε κακοτεχνίες και στην κακή συντήρηση των υποσταθμών της ΔΕΗ, οφείλονται οι τελευταίες διακοπές ρεύματος που σημειώθηκαν προχθές και την περασμένη εβδομάδα στη Λάρισα και είχαν ως αποτέλεσμα να βυθιστεί μεγάλο κομμάτι της πόλης στο σκοτάδι, καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ

Λάρισας. Η πρώτη διακοπή ρεύματος είχε σημειωθεί και στην περιοχή του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας όπου δεν λειτούργησαν οι γεννήτριες και για 40 λεπτά της ώρας έμειναν δίχως ρεύμα νευραλγικά τμήματα του ιδρύματος.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο των εργαζομένων της ΔΕΗ στη Λάρισα κ. Γιώργο Φώλια οι κακές συντηρήσεις οφείλονται στην έλλειψη προσωπικού αλλά και στην έλλειψη υλικών που απαιτούνται για την αποκατάσταση των βλαβών. Οι ελλείψεις προκαλούν σοβαρά προβλήματα στον τρόπο και τις συνθήκες που εργάζονται, αναφέροντας ο κ. Φώλιας πως «υπάρχουν περιοχές όπου οι εργαζόμενοι δεν έχουν ούτε ζώνες για να ανέβουν στις κολώνες και να διορθώσουν τις ζημιές και θέτουν τη ζωή τους σε κίνδυνο».
Ο πρόεδρος των εργαζομένων προδιέγραψε «μαύρο» το μέλλον της Επιχείρησης ειδικά με τα όσα προβλέπονται από τους πρόσφατους νόμους που ψηφίστηκαν στη Βουλή και προέβλεψε αυξήσεις στην τιμή της Κιλοβατώρας καθώς η αποχώρηση της ΑΔΜΗΕ θα ζημιώσει την ΔΕΗ κατά 180 εκατ. Ευρώ, ποσό που θα μετακυλήσει στον καταναλωτή.

The post «Στο σκοτάδι η Λάρισα» λόγω κακής συντήρησης των υποσταθμών της ΔΕΗ appeared first on ert.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα