Στην Κρήτη ο Δημήτρης Κουτσούμπας

09:46 27/11/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Στην Κρήτη θα βρίσκεται από τις 2 έως τις 4 Δεκεμβρίου, ο γ.γ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας. Ο κ. Κουτσούμπας θα μιλήσει σε εκδηλώσεις των Τοπικών Επιτροπών στο Μάλεμε, θα έχει συνάντηση με τον δήμαρχο και τον αντιπεριφερειάρχη Χανίων, θα δώσει το παρόν σε εκδήλωση του κόμματος στο Γάζι Ηρακλείου, ενώ θα μιλήσει σε εκδηλώσεις σε Χανιά και Ανώγεια.


Αναλυτικά

το πρόγραμμα της 3ήμερης επίσκεψης του κ. Κουτσούμπα στην Κρήτη:
•Σάββατο 2 Δεκεμβρίου

Στις 20.00, θα μιλήσει σε εκδήλωση – συνεστίαση, την οποία διοργανώνει η ΤΕ του ΚΚΕ Χανίων, στο κέντρο «ΑΛΚΥΩΝ», στο Μάλεμε Χανίων.


•Κυριακή 3 Δεκεμβρίου

Στη 1, θα μιλήσει σε εκδήλωση – συνεστίαση, την οποία διοργανώνει η ΤΕ του ΚΚΕ Ηρακλείου, στο κέντρο «ΑΝΟΔΟΣ», στο Γάζι Ηρακλείου.
Στις 19.30, θα απευθύνει χαιρετισμό σε εκδήλωση, την οποία διοργανώνει η ΤΕ του ΚΚΕ, προς τιμήν του κομμουνιστή ποιητή Μιχάλη Σταυρακάκη (Νιδιώτης), στα Ανώγεια Ρεθύμνου.

•Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου

Θα συναντηθεί, στις 11.00 πμ, με τον αντιπεριφερειάρχη Απόστολο Βουλγαράκη στα γραφεία της Αντιπεριφέρειας και στις 12 το μεσημέρι με τον δήμαρχο Χανίων Τάσο Βάμβουκα, στο Δημαρχείο.
Στις 20.00, θα απευθύνει χαιρετισμό στην εκδήλωση του «Καφέ Κήπος», προς τιμήν του κομμουνιστή ηθοποιού Μάνου Κατράκη, στο Δημοτικό Κήπο.

Keywords
Τυχαία Θέματα