Στη Μυτιλήνη το …Πειρατικό!

14:07 8/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Σε ρυθμούς Euro χθες η Μυτιλήνη όπου Πάνω από 3.000 φίλαθλοι βρέθηκαν στο γήπεδο του Ταρλά να δουν την εθνική Ελλάδος που έφερε στη χώρα το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου το 2004 και να στηρίξουν την προσπάθεια του παλεσβιακού να συγκεντρώσει χρήματα για το χαμόγελο του παιδιού.

Μπορεί ο αγώνα να έληξε με 8- 0 υπέρ των διεθνών, νικητής όμως αναδείχθηκε η αλληλεγγύη. Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων φιλανθρωπικού χαρακτήρα των παλαιμάχων του παλεσβιακού,

κάλεσαν το γνωστό «Πειρατικό» προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για το «χαμόγελο του παιδιού» αλλά και για να συγκεντρωθούν τρόφιμα για το κοινωνικό παντοπωλείο. Οι διεθνής ανταποκρίθηκαν αμέσως και στη Μυτιλήνη βρέθηκαν Θοδωρής Ζαγοράκης, Ντέμης Νικολαΐδης, Γιώργος Καραγκούνης, Κώστας Κατσουράνης , Άγγελος Χαριστέας, και Τάκης Φύσσας.

Πριν το παιχνίδι προηγήθηκε η βράβευση του προέδρου του χαμόγελου του παιδιού Κώστα Γιαννόπουλου, αλλά και του Μυτιλινιού Χάρη Γραμμού, ο οποίος ως ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού αγωνίστηκε στον ιστορικό τελικό του Γουέμπλεϊ το 1971. Επίσης τιμήθηκαν ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του ΠΑΟΚ Σταύρος Σαράφης καθώς και ο Μυτιληνιός δημοσιογράφος Ασημάκης Χατζηνικολάου, που για 35 χρόνια εργάστηκε στο ελληνόφωνο πρόγραμμα της Βαυαρικής Ραδιοφωνίας στη Γερμανία.

Keywords
Τυχαία Θέματα