Σκουρλέτης: Ούτε εκλογές ούτε δημοψήφισμα

20:44 16/2/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Σε ερώτηση για τις προθέσεις της κυβέρνησης, σε περίπτωση που δεν κλείσει η δεύτερη αξιολόγηση, ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης είπε στην παρουσίαση των Τοπικών Αστυνόμων ότι η κυβέρνηση δεν σχεδιάζει εκλογές δεν επιθυμεί εκλογές. «Ούτε εκλογές, ούτε δημοψήφισμα» διαμήνυσε ο κ. Σκουρλέτης και κατηγόρησε την αξιωματική

αντιπολίτευση για την στάση της, καθώς και ακραίους κύκλους της Ευρώπης.

Για την αξιωματική αντιπολίτευση, ο υπουργός Εσωτερικών είπε ότι λυπάται που την κρίσιμη στιγμή της εθνικής προσπάθειας, αντί να τοποθετηθεί πάνω στα ζητήματα, όπως το αφορολόγητο, την μείωση της προσωπικής διαφοράς στις συντάξεις, που παλεύει η κυβέρνηση την κατηγορεί ότι ροκανίζει το χρόνο. «Ωραία και υπεύθυνη εθνική στάση…», είπε ο Πάνος Σκουρλέτης και τόνισε ότι δεν θα ανταποδώσει τις κατηγορίες και «δεν θα γίνουμε κήρυκες ενός διχασμού, όπως κάνει η ΝΔ».

«Κινούμαστε μέσα στους στόχους, που είχε θέσει αυτή η συμφωνία. Βγαίνουμε από μια χρονιά το 2016 με απτά θετικά στοιχεία για πρώτη φορά από χρόνια. Έχουμε πιάσει τους στόχους που ετίθεντο από την συμφωνία, η χρονιά έκλεισε με θετικό πρόσημο ως προς την ανάπτυξη του ΑΕΠ και με βάσιμες εκτιμήσεις εντός και εκτός της Ελλάδας, υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις, το 2017, να μιλάμε για ανάπτυξη που έχει να δει η χώρα πάνω από 6 – 7 χρόνια… Δεν δικαιολογείται λοιπόν το να μην κλείσει αυτή η αξιολόγηση», τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών.

Πηγή: ΑΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα