Σέρρες: Σύλληψη 43χρονου για κλοπές και φθορές στα ΙΧ

13:51 6/11/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Την νομική οδό παίρνει η υπόθεση του 43χρονου που συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών το πρωί της Παρασκευής σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και φθορών.

Η έρευνα των αστυνομικών έδειξε ότι ο 43χρονος την Πέμπτη μέχρι την επομένη που συνελήφθη εντός της πόλης των Σερρών, αφαίρεσε ένα ποδήλατο και ένα κινητό τηλέφωνο και διέρρηξε

ένα κατάστημα. Από την περαιτέρω έρευνα σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σερρών, διαπιστώθηκε ότι το ίδιο διάστημα, χρησιμοποιώντας ένα μαχαίρι τύπου σουγιά το οποίο κατασχέθηκε, προξένησε φθορές στα ελαστικά 7 σταθμευμένων οχημάτων στις Σέρρες.
Επιπλέον, από την κατοχή του 43χρονου κατασχέθηκαν 4 διαρρηκτικά εργαλεία (μεταλλικοί κόφτες κ.α.), ενώ σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν τα παραπάνω κλεμμένα αντικείμενα, τα οποία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, ακόμη τρία κλεμμένα ποδήλατα, καθώς επίσης και ένα μαχαίρι με μήκος λάμας 13 εκατοστών.

Keywords
Τυχαία Θέματα