Σε λειτουργία ξανά η οδοντιατρική μονάδα

19:31 12/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Τέθηκε ξανά σε λειτουργία η μονάδα προληπτικής οδοντιατρικής της Περιφέρειας Κρήτης, όπου εξετάζονται παιδιά δημοτικών σχολείων. Μάλιστα την καλοκαιρινή περίοδο το πρόγραμμα των επισκέψεων θα καταρτίζεται με την συνεργασία φορέων και υπηρεσιών, και εκτός δημοτικών σχολείων.

Ο περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος

Αρναουτάκης, αναφερόμενος στη λειτουργία της μονάδας επεσήμανε ότι η Περιφέρεια Κρήτης δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στον τομέα της πρόληψης και ευχαρίστησε τους οδοντιατρικούς συλλόγους του νησιού, τους εκπαιδευτικούς αλλά και τους φορείς που προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους για την λειτουργία της Μονάδας.
Ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης Γιώργος Πιτσούλης αναφερόμενος στην επαναλειτουργία της μονάδας υπογράμμισε: «Αυτή η πρωτοβουλία έρχεται να καλύψει μια μεγάλη ανάγκη, μιας και τα αποτελέσματα των ερευνών μας όσον αφορά στη στοματική Υγεία στην Κρήτη είναι αποκαρδιωτικά».
Ο αντιπρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου, Γιάννης Σμπώκος, σημείωσε: «Οι οδοντιατρικοί σύλλογοι στηρίζουν την προσπάθεια αυτή και το Καλοκαίρι η μονάδα θα επισκεφθεί ορφανοτροφεία, στέγες ανηλίκων κ.α.».

Keywords
Τυχαία Θέματα