Σε κινητοποιήσεις προχωρούν οι αγρότες από το Σάββατο 21 Ιανουαρίου

22:36 20/1/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Αγωνιστικές κινητοποιήσεις αποφάσισαν αγρότες και κτηνοτρόφοι σε ‘Αρτα, Πρέβεζα και Ηράκλειο. Στο μπλόκο της Νίκαιας θα συμμετάσχουν και οι αγρότες της Λάρισας την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου.

Η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Νομού Πρέβεζας και η Επιτροπή του μπλόκου Λούρου, καλεί τους αγρότες για τις 11 το πρωί του Σαββάτου, σε προσυγκέντρωση στον κόμβο Καναλακίου, ενώ τη Δευτέρα στις 11:30 το πρωί, οι αγρότες καλούνται σε συγκέντρωση στο Λούρο. Τη Δευτέρα θα υπάρξει συντονισμός με την Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων.

Σε

κινητοποιήσεις προχωρούν από την Δευτέρα αγρότες του Ηρακλείου, διαμαρτυρόμενοι ενάντια στα μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση και πλήττουν, όπως αναφέρουν, τον αγροτικό κόσμο.

Επίσης, ο Αγροτικός Σύλλογος Αστερουσίων καλεί τους μικρομεσαίους αγρότες της περιοχής να βγουν με τα τρακτέρ σε μπλόκο, στον κόμβο των Πραιτωρίων.

Πριν ενωθούν με το κεντρικό μπλόκο για τον αποκλεισμό της εθνικής οδού, οι αγρότες της Λάρισας οργανώνουν τη Δευτέρα τοπικό μπλόκο στη διασταύρωση Αργυροπουλίου (Μελούνα).

Σε εκείνο το σημείο στο μπλόκο συμμετέχουν αγροτικοί σύλλογοι της επαρχίας του Τυρνάβου και της Ελασσόνας, ενώ την ίδια μέρα οι αγρότες από άλλες περιοχές του νομού θα βγάλουν τα τρακτέρ στις πλατείες των χωριών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα