Σε ενωτικό κλίμα πριν τον… τελικό

10:26 22/2/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Λίγες ώρες πριν το σημερινό κρίσιμο εντός έδρας παιχνίδι (στις 3:00μμ ΕΡΑ Σπορ) κόντρα στην Καλλονή, διοίκηση, τεχνική ηγεσία, παίκτες και παλαίμαχοι του Πανσερραϊκού έστειλαν ενωτικό μήνυμα στην κοπή βασιλόπιτας του συλλόγου.

Ειδικά η παρουσία των παλαιμάχων, μετά τα όσα προηγήθηκαν με την επιστολή Τσιφούτη, σε συνδυασμό με τη νίκη κόντρα στον Κισσαμικό βελτίωσε το κλίμα ακόμα περισσότερο στις τάξεις των «λιονταριών». Μάλιστα ο Γιώργος Τσιφούτης έδωσε το παρών στη χθεσινοβραδινή εκδήλωση μαζί με τους Σπύρο Σταυλά, Παύλο Δημητρίου,

Ηλία Εγγονίδη και Τάσος Σαββίδη( ο πρόεδρος Τάκης Βάβαλης απουσίαζε για προσωπικούς λόγους εκτός Νομού Σερρών). Το ενωτικό κλίμα πήγε για λίγο να… «τορπιλιστεί» μετά την αναφορά του Παναγιώτη Χαλκίδη για «κριτική από τον καναπέ» αλλά η καλή διάθεση της υπόλοιπης διοίκησης και των παλαιμάχων δεν το επέτρεψε να γίνει. Άλλωστε όλοι τους είχαν κοινό παρανομαστή το καλό του Πανσερραϊκού και από τον πιο μικρό (τον γιο του Ανδρέα Σαββίδη) μέχρι τον πιο μεγάλο (Σπύρος Σταυλάς) απόλαυσαν την Πανσερραϊκή βραδιά.

Τυχερός της βραδιάς ο Στέργιος Καψάλης

Τυχερός στην κοπή της βασιλόπιτας ο Στέργιος Καψάλης που βρήκε το φλουρί στο κομμάτι του και πήρε δώρο από την ΠΑΕ το ποσό των 200 ευρώ. Νέο πρόσωπο στην… οικογένεια του Πανσερραϊκού στη χθεσινή εκδήλωση ο Ιρανός Μομπίν Ντόραγκι που έδειξε ότι θέλει γρήγορα να μπει στο κλίμα της ομάδας.

«Ντεμπούτο» σε… κοπή βασιλόπιτας έκανε ο Ιρανός Ντόραγκι που εδώ παίρνει το κομμάτι του

Ο Νίκος Ιλανίδης και ο Γιώργος Κουρτίδης ανέλαβαν τα διαδικαστικά, ο Χρήστος Κοράκης και ο Άκης Τρέντσιος συζητούσαν μέχρι και στη χθεσινή εκδήλωση τις υποχρεώσεις που έχει η ομάδα και τα ταξίδια του επόμενου μήνα, ο Θόδωρος Σεβασλίδης το πώς θα βρεθούν έσοδα και ο Χρήστος Στοϊδης το πώς θα ενημερωθεί η σελίδα της ομάδας στο Facebook. Καλεσμένος και ο πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ Μαργαρίτης Χατζημαργαρίτης.

Ο Νίκος Ιλανίδης και ο Γιώργος Κουρτίδης ανέλαβαν τα διαδικαστικά

Η βραδιά έκλεισε με προβολή από τις τηλεοράσεις του καταστήματος που φιλοξένησε την εκδήλωση, αγώνων του Πανσερραϊκού με τους παίκτες να δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον. Το αν θα προσπαθήσουν να μιμηθούν τους προκατόχους τους θα φανεί στις 3:00μμ στο Δημοτικό γήπεδο.

Οι παλαίμαχοι του Πανσερραϊκού ήταν εκεί, κοντά στην ομάδα

Μονόδρομος η νίκη

«Η νίκη κόντρα στον Κισσαμικό θα αποκτήσει αξία μόνο αν κερδίσουμε την Καλλονή» είχε πει ο Παναγιώτης Διλμπέρης μετά το 1-0 της προηγούμενης αγωνιστικής. Ο αγώνας με την Καλλονή έχει μόνο ένα αποτέλεσμα για τους Σερραίους και αυτό είναι η νίκη.

Ο Χρήστος Κοράκης και οι παίκτες παρακολουθούν αγώνες του Πανσερραϊκού

Στο απουσιολόγιο του 42χρονου προπονητή βρίσκονται οι τιμωρημένοι Τζέσι Φουσού και Κανούλας αλλά και οι τραυματίες Τσούτσης και Πόζογλου. Πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει και ο Στέργιος Τσιμίκας (έχει κάποιες ενοχλήσεις), βρίσκεται πάντως στην αποστολή και η συμμετοχή του θα αποφασισθεί την τελευταία στιγμή. Αναλυτικά η αποστολή του Πανσερραϊκού είναι: Ρίστιτς, Στέβιτς, Ιωαννίδης, Βοσκόπουλος, Καψάλης, Σιάκκας, Κάκκο, Γαβριηλίδης, Γκούρτσας, Ρούτσης, Τσιμίκας, Τσελεπίδης, Άντριτς, Παπατζίκος, Μέλκας, Παναγιωτίδης, Τάντιτς και Κτιστόπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα