Σάκης Θεοδοσιάδης : «Κρατάμε την ουσία»

19:10 19/3/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη σημερινή νίκη μοίρασε ο τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας Σάκης Θεοδοσιάδης μετά το τέλος του αγώνα με τον Θεσπρωτό. Τα εύσημα στην ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας έδωσε και ο προπονητής του Θεσπρωτού Δημήτρης Μουρούτης.

. Αναλυτικά οι δηλώσεις των δυο προπονητών έχουν ως εξής:

Σάκης Θεοδοσιάδης (προπονητής Απόλλωνα Λάρισας): «Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου και για την σημερινή προσπάθεια απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα η οποία είχε τρεις σερί νίκες και καλή ψυχολογία από όταν ανέλαβε ο κ. Μουρούτης, έχει ανέβει, πήρε

νίκες και πατάει σίγουρα καλύτερα στην κατηγορία. Εμείς με πειθαρχία ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις και την σοβαρότητα του αγώνα.

Ο Θεσπρωτός μας έβαλε δύσκολα στο πρώτο ημίχρονο, αλλά με υπομονή και ηρεμία βρήκαμε τους τρόπους να κάνουμε το 1-0 και να βάλουμε τις βάσεις για την νίκη. Στο δεύτερο ημίχρονο το γρήγορο 2-0 πιστεύω απογοήτευσε τον αντίπαλο και ίσως να επηρεάστηκε και από τους τραυματισμούς. Εμείς κρατάμε την ουσία που είναι οι τρεις βαθμοί και κοιτάμε μπροστά να ξεκουραστούμε και να είμαστε πανέτοιμοι για το πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με το Ελευθεροχώρι.

Και πάλι συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια γιατί πέρα από καλοί ποδοσφαιριστές είναι και εξαιρετικοί χαρακτήρες. Να ευχαριστήσω για ακόμα μια φορά τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο και να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Θεσπρωτό».

«Σε καμία περίπτωση δεν επικρατεί εφησυχασμός και κοιτάμε με συγκέντρωση κάθε ματς ξεχωριστά. Από εκεί και πέρα η ΑΕ Καραϊσκάκης είναι μια πολύ καλή και επικίνδυνη ομάδα που θα πάει μέχρι τέλους για την άνοδο».

Δημήτρης Μουρούτης (προπονητής Θεσπρωτού): «Ένα δύσκολο παιχνίδι για μας σήμερα, είχαμε πολλές ελλείψεις από τραυματισμούς και από κάρτες, ενώ πριν αρχίσει το παιχνίδι, είχαμε πάλι τραυματίες. Δεν το λέω σαν δικαιολογία, αλλά ξέραμε ότι απέναντι μας έχουμε την καλύτερη ομάδα η οποία δίκαια είναι εκεί που είναι μια πολύ καλή και δουλεμένη ομάδα. Ήρθαμε να παίξουμε, χάσαμε και πλέον κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με ηρεμία και να επανέλθουν γρήγορα οι τραυματίες και να κοιτάξουμε την πορεία μας στην συνέχεια. Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα είναι μια πολύ καλή ομάδα και εύχομαι τα καλύτερα».

Στο καλό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα του αναφέρθηκε ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Νίκος Συράκος ενώ ο Χρήστος Νόνης αναγνώρισε την ανωτερότητα του Απόλλωνα Λάρισας.

Αναλυτικά οι δυο ποδοσφαιριστές είπαν:

Νίκος Συράκος(παίκτης Απόλλωνα Λάρισας): «Να συγχαρώ τους συμπαίκτες μου και τον προπονητή για την σημερινή προσπάθεια εμείς πρέπει να είμαστε σε κάθε παιχνίδι συγκεντρωμένοι και κοιτάμε το επόμενο πολύ δύσκολο παιχνίδι στο Ελευθεροχώρι. Είμαστε μια οικογένεια σαν ομάδα, είμαστε δυνατοί και αυτό φαίνεται. Συγχαρητήρια στον Θεσπρωτό για την προσπάθειά του και καλή συνέχεια».

Ο Νόνης στάθηκε επίσης στα δυο τέρματα της λαρισινής ομάδας που έκριναν και το παιχνίδι, ενώ ανέφερε ότι η ομάδα θα συνεχίσει με ηρεμία την προσπάθεια της, για να ευχηθεί κλείνοντας ότι καλύτερο στον Απόλλωνα.

Χρήστος Νόνης (παίκτης Θεσπρωτού): «Ήρθαμε να κάνουμε ένα παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, το γνωρίζαμε αυτό και παίξαμε χωρίς άγχος καθώς δεν είχαμε κάτι να χάσουμε. Ο Απόλλωνας ήταν καλύτερος κέρδισε δίκαια, εμείς προσπαθήσαμε αλλά δεχτήκαμε ένα γκολ από το πουθενά, ενώ στο 2-0 εκεί κρίθηκαν τα πάντα. Συνεχίζουμε με ηρεμία την προσπάθειά μας και να ευχηθώ ότι καλύτερο στον Απόλλωνα και να πετύχει τον στόχο του».

Keywords
Τυχαία Θέματα