Σάκης Κανούλας: «Αξίζουμε να φοράμε τη φανέλα του Πανσερραϊκού»

15:06 12/12/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης του Πανσερραϊκού.

Ένα γκολ, μια ασίστ και το 1-2 έγινε 4-2 στο παιχνίδι των «λιονταριών» με τον Παναιγιάλειο. Ο Σάκης Κανούλας μίλησε στην αθλητική εκπομπή της ΕΡΤ Σερρών:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για το πρώτο μου γκολ με τη φανέλα του Πανσερραϊκού. Το ξέραμε από την αρχή ότι θα είναι δύσκολο το παιχνίδι, αυτό

φάνηκε με την εξέλιξη του, προηγηθήκαμε, έκαναν την ανατροπή αλλά δείξαμε ότι έχουμε ψυχικά αποθέματα και καταφέραμε να πάρουμε μια πολύ μεγάλη νίκη. Μετά το «διπλό» στην Καλλιθέα θέλαμε οπωσδήποτε τη νίκη για να πάρει μεγαλύτερη αξία η νίκη μας εκεί, το καταφέραμε, η ομάδα έχει πολύ καλή ψυχολογία αυτήν τη στιγμή και ελπίζω να συνεχιστεί αυτό και στα επόμενα παιχνίδια».

-Για το τι του είπε ο προπονητής του πριν μπει στο 63ο στο παιχνίδι:

«Αυτό το έχουμε δουλέψει αρκετές φορές στην προπόνηση, ο κόουτς μας φώναξε κοντά του, μας είπε συγκεκριμένα πράγματα τα οποία τα έχουμε κάνει χιλιάδες φορές στις προπονήσεις. Σίγουρα το να μπαίνεις από τον πάγκο είναι διαφορετικό, μπαίνεις με πιο καθαρή σκέψη γιατί διαβάζεις το παιχνίδι. Πιστεύω μια ομάδα όταν έχει βοήθειες από τα παιδιά που έρχονται από έξω είναι πολύ σημαντικό και αυτό φάνηκε και χθες».

-Πόσο δύσκολο ήταν το έργο του με το σκορ να είναι 1-2

«Είναι δύσκολο άλλα από τη στιγμή που μπαίνεις όλα τα παιδιά που βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο προσπαθούν να σε βάλουν όσο πιο γρήγορα στο ρυθμό του παιχνιδιού και αυτό φάνηκε και χθες. Σίγουρα είναι πολύ θετικό να μπαίνεις ως αλλαγή και να πετυχαίνεις κάποια πράγματα αλλά σκεφτείτε ότι στο γκολ αν ο Τσούτσης δεν έκανε αυτήν την κούρσα για να μου δώσει την μπάλα δεν θα πετύχαινα το γκολ κι αν στην ασίστ ο Στέργιος (Σ.Σ. ο Τσιμίκας) δεν έκανε τόσο καλό τελείωμα δεν θα μιλούσαμε τώρα για όλα αυτά, οπότε είναι όλα συνολική δουλειά».

-Για την ασίστ που έδωσε με το τακουνάκι:

«Είναι κάτι που μου το ζητάει συνέχεια ο προπονητής, να κάνω την κίνηση στο πρώτο δοκάρι κι αυτό έκανα, πήγα στο δοκάρι, έκανα το τακουνάκι και ο Στέργιος πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ».

-Για τα πανηγύρια στα γκολ με επίκεντρο τον Μέλκα:

«Σίγουρα ότι έτσι πανηγυρίσαμε όλα τα γκολ σημαίνει ότι θέλαμε πάρα πολύ να κερδίσουμε κι ένα περισσότερο το ότι έγινε ένα τέτοιο λάθος που συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Όλοι κάνουν λάθη και όλοι μαζί προσπαθήσαμε να ανατρέψουμε την κατάσταση ώστε να περάσει το λάθος απαρατήρητο. Σίγουρα ο Ηλίας ήταν πολύ στεναχωρημένος γιατί βάσει της εμφάνισης που έκανε δεν το άξιζε αυτό αλλά αυτά συμβαίνουν. Τέλος καλό, όλα καλά, πήραμε τη νίκη και συνεχίζουμε».

-Που αφιερώνει το πρώτο του γκολ με τα «κόκκινα»

-Θα ήθελα να το αφιερώσω σε όλα τα παιδιά και στο προπονητικό τιμ. Με πολύ δουλειά, χαμηλό προφίλ, συνεχίζουμε για να πετύχουμε κι άλλες νίκες. Κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, δουλεύουμε πολύ πάνω στον κάθε αντίπαλο και συνεχίζουμε».

-Αν ήθελαν να αποδείξουν ότι αξίζουν να φοράνε τη φανέλα της ομάδας:

«Σίγουρα ναι γιατί από τα τελευταία αποτελέσματα και τις όχι και τόσο καλές εμφανίσεις υπήρχε και λίγο πίεση, μας πείσμωσε περισσότερο, δουλέψαμε πάρα πολύ και νομίζω ότι αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι, να πάρουμε κι άλλες νίκες όπως και στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο»

-Για τον κόσμο της ομάδας:

«Αυτό θέλουμε να πετύχουμε, με τις εμφανίσεις μας και τα αποτελέσματα να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο γιατί όπως είπε και ο προπονητής μου η δύναμη του Πανσερραϊκού είναι ο κόσμος του και τον χρειαζόμαστε. Γνωρίζω ότι ο Πανσερραϊκός έχει πολύ κόσμο».

-Για το κλίμα στην ομάδα:

«Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό, όλα τα παιδιά, στα αποδυτήρια είμαστε πολύ καλά και με όλους τους ανθρώπους της ομάδας και πιστεύω αυτό είναι πολύ σημαντικό κομμάτι για να λειτουργήσει μια ομάδα. Η ομάδα έχει πολλά νέα παιδιά αλλά και παίκτες που είναι χρόνια στο σύλλογο και μας έχουν βοηθήσει από την πρώτη στιγμή να μπούμε στο κλίμα της ομάδας. Ο Πανσερραϊκός είναι μια μεγάλη ομάδα με μεγάλη ιστορία και πολύ πίεση αλλά αυτό μας κάνει να γινόμαστε καλύτεροι».

-Για τα επόμενα δύσκολα παιχνίδια με καλές ομάδες (Αγροτικό Αστέρα, Απόλλων):

«Κι εμείς είμαστε καλή ομάδα. Το έχουμε αποδείξει και πιστεύω θα τα καταφέρουμε. Θα δουλέψουμε πάρα πολύ, και πιστεύω θα πάμε καλά»

-Για την επιθυμία του να αγωνιστεί στον Πανσερραϊκό:

«Και ποιος δεν θα ήθελε να παίξει στον Πανσερραϊκό; Είναι πολύ μεγάλη ομάδα με μεγάλη ιστορία, είναι ένα έξτρα κίνητρο να αγωνίζεσαι σε αυτήν την ομάδα και να αποδείξεις ότι αξίζεις να φοράς τη φανέλα της».

-Για το αν θέλει να κάνει μια επανεκκίνηση της καριέρας του:

«Σίγουρα θέλω να κάνω μια επανεκκίνηση της καριέρας μου και για αυτό πιστεύω είναι ότι ο Πανσερραϊκός είναι μια πολύ καλή αρχή και γιατί όμως να μην πετύχω πολλά πράγματα με τον Πανσερραϊκό; Θα το ήθελα αυτό»

-Για τις εμπειρίες του από άλλες ομάδες και όταν έφυγε από τον ΟΦΗ:

«Ναι, είχαν γίνει κάποια πράγματα που με είχαν στεναχωρήσει πάρα πολύ αλλά συνεχίζω με δουλειά για να δικαιώσω τον εαυτό μου πρώτα από όλα. Τέτοιες καταστάσεις σε βγάζουν πιο δυνατό και θέλεις να συνεχίσεις»

Φωτογραφίες: Τσούτσας Λάσκαρης

Keywords
Τυχαία Θέματα