Ρόδος: Χωρίς γιατρό το αεροδρόμιο «Διαγόρας»

12:01 31/8/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Την έλλειψη γιατρού στο αεροδρόμιο της Ρόδου, από το οποίο διέρχονται εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες, επισημαίνει σε γραπτή του δήλωση, ο αντιπεριφερειάρχης Χαράλαμπος Κόκκινος.
«Την ώρα που η τουριστική περίοδος βρίσκεται στο ζενίθ στα νησιά μας, το διεθνές αεροδρόμιο της Ρόδου, παρά τα αλλεπάλληλα αιτήματα στους υπευθύνους του τομέα υγείας παραμένει χωρίς γιατρό» αναφέρει, προσθέτοντας ότι σε περίπτωση έκτακτου περιστατικού θα πρέπει ν’ αναζητηθεί ιατρική και νοσηλευτική υποστήριξη σε μονάδα υγείας που είναι χιλιόμετρα μακριά (Νοσοκομείο ή Κέντρο Υγείας Έμπωνας).
Ο κ. Κόκκινος τονίζει

ότι παρά τα αλλεπάλληλα αιτήματα προς το Υπουργείο Υγείας και στην Υγειονομική Περιφέρεια Πειραιώς και Αιγαίου, οι υπεύθυνοι δείχνουν να κωφεύουν.
«Είμαστε, υποστηρίζει, μπροστά σ’ ένα ακόμα κρούσμα υποστελέχωσης στον ευαίσθητο τομέα της δημόσιας υγείας, που δυστυχώς διογκώνεται καθημερινά στα νησιά μας. Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες για στελέχωση των μονάδων υγείας στα νησιά μας από την Περιφέρεια και τις φωνές διεκδίκησης και αγωνίας που συνεχώς πληθαίνουν, η κατάσταση καθημερινά χειροτερεύει! Οι υποσχέσεις παραμένουν απραγματοποίητες και κάποιοι δεν αναλογίζονται τις ευθύνες τους. Ας το πράξουν γρήγορα, πριν βρεθούμε μπροστά σε δύσκολες, απάνθρωπες και λυπηρές καταστάσεις».

Keywords
Τυχαία Θέματα