Πύργος: Θαυμάστηκε η ορχήστρα «Τα χρώματα της Ηλιδας» στο κτήμα Μπερτσάτου

12:45 18/7/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Θαυμάστηκε η ορχήστρα «Τα χρώματα της Ηλιδας» στο κτήμα Μπερτσάτου
Με μια καταπληκτική συναυλία που έδωσε στο «κτήμα Μπερτσάτου» η ορχήστρα «τα χρώματα της Ηλιδας» γιόρτασε χθες το βράδυ τα 20 χρόνια λειτουργίας της. Εκατοντάδες θεατές καταχειροκρότησαν τα μέλη της ορχήστρας, αφού πρώτα απόλαυσαν τραγούδια των Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, Ξαρχάκου, Καλδάρα, Σαββόπουλου και άλλων μεγάλων συνθετών.
Την ορχήστρα διηύθυνε άψογα ο Γιώργος Γκιτζίρης, που ήταν και στο πιάνο, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που οι θεατές αποτέλεσαν μια μεγάλη χορωδία τραγουδώντας κι αυτοί. Στην αρχή, τα μέλη της Θεατρικής

Ομάδας Πύργου Γιάννης Μανώλης και Νάνσυ Τζανετοπούλου έκαναν την ιστορική αναδρομή της παρουσίας της ορχήστρας, ενώ στο τέλος απονεμήθηκαν τιμητικοί έπαινοι σε ανθρώπους και σωματεία που στάθηκαν δίπλα στην ορχήστρα ή έχουν προσφέρει στα κοινά. Μεταξύ άλλων που τιμήθηκαν ήταν η μικτή χορωδία Πύργου, το τμήμα Ηλείας του ΕΕΣ, ο αείμνηστος δήμαρχος Πύργου Γ. Δημητρακόπουλος κ.ά. Στη βραδιά πήραν μέρος οι μουσικοί: Παύλος Αυγερινόπουλος μπουζούκι, Γιώργος Γκιντζίρης πιάνο, Στάθης Δεββές ηλεκτρική κιθάρα, Παναγιώτης Καψάρκης κρουστά, Τασία Κωστοβασίλη ακουστική κιθάρα, Λίνα Λίγκα βιολί, Δημ. Μαλεβίτης μπάσο, Δημ.
Keywords
Τυχαία Θέματα