Πυρετώδεις προετοιμασίες για την έξοδο των τρακτέρ στη Νίκαια, κλείνει για 2 ώρες η οδός Λάρισας – Κοζάνης

17:34 25/1/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Για δύο ώρες αναμένεται να μείνει κλειστή και σήμερα το απόγευμα από τις 6 – 8 μμ. η εθνική οδός Λάρισας – Κοζάνης στο ύψος του Αργυροπουλίου από τους αγρότες της επαρχίας Τυρνάβου, ενώ αύριο μετά τη 1.30 το μεσημέρι αναμένεται να καταφθάσει ο κύριος όγκος των τρακτέρ στον κόμβο της Νίκαιας.

Ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων ν. Λάρισας Ρ. Μαρούδας, μιλώντας στην ΕΡΤ Λάρισας, εκτίμησε ότι ο όγκος των τρακτέρ και στις φετινές κινητοποιήσεις αναμένεται να είναι αντίστοιχος με πέρσι,

ενώ παράλληλα ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να δοθεί η παραμικρή αναβολή στην έξοδο των τρακτέρ στην εθνική οδό, λόγω των έκτακτων καιρικών φαινομένων. «Το κλίμα είναι καλό και η συσπείρωση μεγάλη», είπε ο κ. Μαρούδας, ο οποίος πρόσθεσε ότι στο μπλόκο της Νίκαιας αναμένεται να καταφθάσουν και τρακτέρ που πέρσι είχαν παραταχθεί στο ύψος των Τεμπών.

Οσον αφορά το χρονοδιάγραμμα της εξόδου των τρακτέρ, αναμένεται να ξεκινήσουν από τις 10.30 το πρωί από την Καρδίτσα και από τις 11 πμ από τα Φάρσαλα για να κατευθυνθούν προς τον κόμβο της Νίκαιας.
Με βάση τις εκτιμήσεις των αγροτοσυνδικαλιστών, ο κύριος όγκος των τρακτέρ θα αρχίσει να συγκεντρώνεται μετά τη 1.30 το μεσημέρι στον κόμβο.

Το «μπλόκο» του Αργυροπουλίου
Εν τω μεταξύ οι αγρότες της επαρχίας Τυρνάβου και σήμερα θα κλείσουν την εθνική οδό Λάρισας – Κοζάνης στο ύψος του κόμβου του Αργυροπουλίου για δύο ώρες (6-8 μμ.), ενώ όπως τόνισε ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Τυρνάβου Στ. Τσικριτζής στην ΕΡΤ Λάρισας, αύριο το μεσημέρι οι αγρότες από το συγκεκριμένο μπλόκο θα μεταβούν με τα αγροτικά τους αυτοκίνητα στον κόμβο της Νίκαιας. Τα τρακτέρ των αγροτών της επαρχίας Τυρνάβου δεν πρόκειται να μετακινηθούν από τον κόμβο του Αργυροπουλίου, αλλά θα παραμείνουν στην περιοχή. Αύριο το απόγευμα αναμένεται να προχωρήσουν σε αποκλεισμό της επαρχιακής οδού Τυρνάβου – Ελασσόνας στο ύψος του Δαμασίου και οι αγρότες του Δαμασίου, οι οποίοι έχουν παρατάξει περισσότερα από 50 τρακτέρ στην περιοχή.

Keywords
Τυχαία Θέματα