Πρόκριση στο Πανευρωπαϊκό για την Θεοδώρα Αραμπατζή

23:43 27/5/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Την πρόκριση της στους Πανευρωπαϊκούς αγώνες Νέων που θα γίνουν στην Πολωνία εξασφάλισε σήμερα η Θεοδώρα Αραμπατζή.

Η αθλήτρια του ακοντισμού που ανήκει στον Γ.Σ. Σέρρες 93 αγωνίστηκε σήμερα στους αγώνες «Παπαφλέσσεια» στην Καλαμάτα και με την πρώτη της βολή «ξεμπέρδεψε» με το όριο πετυχαίνοντας 52.90μ. ενώ το όριο είναι 52.50μ.για τους πανευρωπαϊκούς Νέων που θα γίνουν από 13 έως 16 Ιουλίου στο Μπίντγκοζ

της Πολωνίας. Η Σερραία αθλήτρια που είναι και φοιτήτρια στο ΤΕΦΑΑ Σερρών κάνει τις προπονήσεις της πλέον στην Αθήνα υπό την επίβλεψη του Θωμά Κυριαζή. Η Θεοδώρα Αραμπατζή μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών είπε ότι περίμενε αυτήν την επίδοση και την πρόκριση στους Πανευρωπαϊκούς:

«Ναι, ήμουν σε πολύ καλή κατάσταση και το πίστεψα από την αρχή. Περίμενα να βγει και μια μεγαλύτερη βολή εφόσον το ρεκόρ ήταν στην πρώτη αλλά δεν μου βγήκε. Οι υπόλοιπες βολές ήταν σταθερές κοντά στα 50 και είχα και άλλη μια στα 52.05».

Όσο για το αν αυτή η επιτυχία ήταν από τις σημαντικότερες στην καριέρα της η Θεοδώρα Αραμπατζή είπε: «Ναι, ήταν αγώνας στόχος ο σημερινός και χαίρομαι που βγήκε όπως το είχαμε προγραμματίσει με τον προπονητή μου».

Για τον στόχο της στο Πανευρωπαϊκό της Πολωνίας η Σερραία αθλήτρια είπε: «Ένα νέο ατομικό ρεκόρ και μια θέση για τον τελικό».

Η Θεοδώρα Αραμπατζή σε αγώνες το καλοκαίρι του 2014

Keywords
Τυχαία Θέματα