«Πρωινή διαδρομή» στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

08:40 3/5/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

-Την Πέμπτη 4 Μαΐου 2017 θα συνεδριάσει το Δ.Σ. της ΠΕΔ Πελοποννήσου στις 13.00 το μεσημέρι στο Παλιό Δημαρχείο της Τρίπολης.

-Με τη συμμετοχή 20 χωρών μεταξύ αυτών και η Ελλάδα ξεκίνησε η Πανευρωπαϊκή εκστρατεία επικοινωνίας με σκοπό να ενημερωθούν οι πολίτες για τα έργα που χρηματοδοτεί η Ευρωπαϊκή Ένωση.
Η πρώτη συνάντηση για την περιφέρεια Πελοποννήσου

θα γίνει την Παρασκευή στις 11.00 το πρωί στο Κ.Υ. Κιάτου και στις 26 Μαΐου στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας.

-Απο 15-19 Μαΐου τηλεοπτικό συνεργείο του Βελγίου θα βρίσκεται στην Πελοπόννησο για τα γυρίσματα ντοκιμαντέρ τουριστικού περιεχομένου στις περιοχές Τυρό, Λεωνίδιο, Μονεμβάσια και Ναύπλιο.

-Σώος βγήκε απο το αυτοκίνητό του ο οδηγός του ΙΧ στο οποίο εκδηλώθηκε πυρκαγιά χθές στην Εθνική Τρίπολης- Σπάρτης στο ύψος των Βουτιάνων. Το όχημα καταστράφηκε σχεδόν ολοσχερώς.

Ξεχωριστές στιγμές για το Γύθειο εχθές όταν 1200 τουρίστες επιβάτες κρουαζιερόπλοιου σημαίας Μάλτας επισκέφθηκαν την περιοχή.

-Ο Σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών νομού Αρκαδίας «Αξιον εστί» οργανώνει εθελοντική αιμοδοσία στις 6 Μαίου στο Αστρος και 7-8 Μαίου στην Τρίπολη.

-Η ιστορία του Μεσαιωνικού Κόσμου στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, σύγχρονες επιστημονικές και διδακτικές προσεγγίσεις είναι το θέμα εκδήλωσης που οργανώνει το ίδρυμα Ιωάνης Καπποδίστριας στις 4 Μαίου στο Βουλευτικό Ναυπλίου.

ΔΈΣΠΟΙΝΑ ΑΡΣΕΝΗ

Keywords
Τυχαία Θέματα