ΕΡΤ2: «Οι έξι αδελφές»

01:32 3/5/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Το 8ο και 9ο επεισόδιο του τέταρτου κύκλου της δραματικής σειράς εποχής «Οι έξι αδελφές» (Seis hermanas / Six sisters), παραγωγής Ισπανίας (RTVE) 2015-2016, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν -σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2, την Τετάρτη 3 Μαΐου 2017 και ώρα 19:00.

Υπόθεση: Μαδρίτη, 1920. Οι έξι αδελφές Σίλβα είναι η ψυχή στις διασκεδάσεις της υψηλής κοινωνίας της Μαδρίτης. Όμορφες, κομψές, αριστοκρατικές, γλυκές και εκλεπτυσμένες, οι έξι αδελφές απολαμβάνουν μια ζωή χωρίς σκοτούρες,

μέχρι που ο χήρος πατέρας τους παθαίνει ένα σοβαρό ατύχημα που τις αναγκάζει να αντιμετωπίσουν μια καινούργια πραγματικότητα: η οικογενειακή επιχείρηση βρίσκεται σε κρίση και η μόνη πιθανότητα σωτηρίας εξαρτάται από τις ίδιες.

Τώρα, ο τρόπος ζωής που ήξεραν, πρέπει να αλλάξει ριζικά. Έχουν μόνο η μία την άλλη. Οι ζωές τους αρχίζουν να στροβιλίζονται μέσα στο πάθος, στη φιλοδοξία, τη ζήλια, την εξαπάτηση, την απογοήτευση, την άρνηση και την αποδοχή της αληθινής αγάπης, που μπορεί να καταφέρει τα πάντα, ακόμα και να σώσει μια επιχείρηση σε ερείπια. Γιατί ο έρωτας παραμονεύει σε κάθε στροφή.

Επεισόδιο 8ο

Η Μπιάνκα και ο Κριστόμπαλ ανυπομονούν να ξεκινήσουν την κοινή τους ζωή στο νέο τους σπίτι, αγνοώντας ότι ήδη στην πόλη τους σχολιάζουν. Η Αντέλα και ο Χερμάν συζητούν για την κακή σχέση του Χερμάν με τον δον Λουίς, ώσπου εκείνος αναγκάζεται να πει όλη την αλήθεια στη γυναίκα του. Η Σίλια δέχεται την επίσκεψη του Καμίλο που είναι ιδιαίτερα ανήσυχος μετά την εξαφάνιση της αδελφής του, Αουρόρα. Συγκλονισμένος από τα γεγονότα, κάνει μια απρόσμενη πρόταση στη Σίλια. Τέλος, ο Γκαμπριέλ αποχαιρετά τους γονείς του λίγο πριν ξεκινήσει το ταξίδι του για την Αμερική, ελπίζοντας ότι εκεί θα μπορέσει να είναι με τη Φραντζέσκα. Δεν γνωρίζει όμως ότι τα δικά της σχέδια για την περιοδεία της στην Αμερική άλλαξαν.

Επεισόδιο 9ο

Η Σίλια ενημερώνει τις αδελφές της ότι θα δεχτεί το διορισμό της ως δασκάλα. Δεν μπορεί να τους πει ότι στην πραγματικότητα θα φύγει με την Αουρόρα που το έχει σκάσει από το σπίτι της. Η έγκυος γυναίκα, όμως, την τελευταία στιγμή, αλλάζει γνώμη, καθώς φοβάται να ζήσει κυνηγημένη από το σύζυγό της. Η Μπιάνκα και ο Κριστόμπαλ έρχονται αντιμέτωποι με τον κοινωνικό τους αποκλεισμό. Οι ασθενείς του Κριστόμπαλ ακυρώνουν τις επισκέψεις τους, ενώ όλες οι αδελφές Σίλβα καλούνται σ’ ένα γκαλά με τη βασίλισσα, εκτός από την Μπιάνκα. Η Ντιάνα και ο Σαλβαδόρ εξακολουθούν, χωρίς αποτέλεσμα, να διαφωνούν για το γάμο τους, καθώς εκείνη θέλει ανοιχτό γάμο, για να επωφεληθούν από τη δημοσιότητα και τα Υφάσματα Σίλβα, ενώ ο Σαλβαδόρ επιμένει για έναν απλό γάμο. Τέλος, η Ελίσα ανακοινώνει στην Καρολίνα ότι η Αντέλα περιμένει το παιδί του Χερμάν.

Παραγωγή: Ισπανίας (RTVE)

Παίζουν: Μάρτα Λαγιάλντε (Ντιάνα Σίλβα), Μαριόνα Τένα (Μπιάνκα Σίλβα), Σίλια Φρεϊχέιρο (Αντέλα Σίλβα), Μαρία Κάστρο (Φραντζέσκα Σίλβα), Καντέλα Σεράτ (Σίλια Σίλβα), Κάρλα Ντίαζ (Ελίσα Σίλβα), Άλεξ Αδροβέρ (Σαλβαδόρ Μοντανέρ), Χουάν Ριμπό (Δον Ρικάρντο Σίλβα)

Σκηνοθεσία: Αντόνιο Χερνάντεζ, Μιγκέλ Κόντε, Νταβίντ Ουγιόα, Χαϊμέ Μποτέλα και Ίνμα Τορέντε

Kάθε επεισόδιο της σειράς αναρτάται στην ιστοσελίδα www.ert.gr στη διεύθυνση κάθε βράδυ στις 11, όπου και παραμένει για 14 ημέρες.

Keywords
Αναζητήσεις
εξι αδελφες ερτ βιντεο
Τυχαία Θέματα