«Πολλών ανθρώπων έργο» ο απολογισμός

09:09 22/2/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Στη συνεργασία της Περιφέρειας Κρήτης με όλους τους τοπικούς φορείς, συνεργασία που δυναμώνεται για την περαιτέρω ανάπτυξη του νησιού, στάθηκε ο περιφερειάρχης, Σταύρος Αρναουτάκης, στο απολογισμό του 2016 που παρουσίασε στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

«Ο απολογισμός- τόνισε- είναι πολλών ανθρώπων έργο καθώς προέκυψε μέσα από νέα αντίληψη για τη διαχείριση των δημοσίων πραγμάτων. Μια αντίληψη που φέρνει τον πολίτη μπροστά, που τον κάνει συμμέτοχο».
Για

το 2017 σημείωσε πως θα επιδιωχθεί η δρομολόγηση καθοριστικών εξελίξεων για τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα της Κρήτης.
«Είμαστε έτοιμοι να χρηματοδοτήσουμε έργα υποδομής απ’ τα Χανιά ως τη Σητεία, να βελτιώσουμε υφιστάμενες υποδομές και σίγουρα να συνεχίσουμε τη στενή συνεργασία με όλους τους Δήμους του νησιού, με τα Ακαδημαϊκά και Ερευνητικά Ιδρύματα, τα Επιμελητήρια και τις επαγγελματικές ενώσεις, για να αντιμετωπίσουμε από κοινού τις προκλήσεις των ημερών, τις δοκιμές και τις δοκιμασίες», ανέφερε ο κ. Αρναουτάκης.
Ο Περιφερειάρχης επισήμανε καταλήγοντας: «Θα συνεχίσουμε να εφαρμόζουμε ένα σχέδιο τοπικό, με ευρωπαϊκό προσανατολισμό. Ένα σχέδιο που βασίζεται στα συγκριτικά πλεονεκτήματα του νησιού μας. Σε όλα εκείνα που κάνουν την Κρήτη μας ιδιαίτερη. Τον φυσικό μας πλούτο, τα μοναδικά μας προϊόντα, το ανθρώπινο δυναμικό μας. Κυρίως, όμως, στις αρχές και τις αξίες των Κρητικών».

Keywords
Τυχαία Θέματα