Σεμινάριο για το περιβαλλοντικό δίκαιο

08:51 22/2/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα το περιβαλλοντικό δίκαιο και τις περιβαλλοντικές Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, θα πραγματοποιηθεί στις 11 Μαρτίου στο Ηράκλειο.

Οργανώνεται από το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης, τους Δικηγορικούς Συλλόγους Ηρακλείου και Χανίων, την Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης και το υπουργείο Περιβάλλοντος.
Το σεμινάριο,

το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Έκθεση του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης, στην αίθουσα του Κέντρου Περιβαλλοντικής Κατάρτισης, υλοποιείται στο πλαίσιο του έργου: «Προώθηση της ευαισθητοποίησης για την άσκηση δίωξης για εγκλήματα κατά της άγριας ζωής και την ανάδειξη της περιβαλλοντικής ευθύνης για την αντιμετώπιση ζημιών έναντι της βιοποικιλότητας σε περιοχές του Δικτύου NATURA 2000 στην Κρήτη».
Απευθύνεται σε μέλη περιβαλλοντικών οργανώσεων, συλλόγων και ομάδων, αλλά και σε οποιονδήποτε φορέα ή πολίτη, που επιθυμεί να εμπλουτίσει τις γνώσεις του σχετικά με το περιβαλλοντικό δίκαιο, την αντιμετώπιση των περιβαλλοντικών εγκλημάτων από νομικής και διοικητικής πλευράς, τις δυνατότητες που παρέχει η εφαρμογή της Ευρωπαϊκής Οδηγίας για την Περιβαλλοντική Ευθύνη.

Keywords
Τυχαία Θέματα