Πέθανε το στέλεχος του ΚΚΕ Λάρισας Θ. Βάιος

19:59 24/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Η Τομεακή Επιτροπή Λάρισας του ΚΚΕ εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για τον πρόωρο χαμό του συντρόφου και στελέχους της οργάνωσης Θανάση Βάιου.

«Είναι μεγάλη η απώλεια του συντρόφου , που αφιέρωσε τη ζωή του στα ιδανικά του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας, του οποίου υπήρξε μέλος και στέλεχος για πάνω από 32 χρόνια». Γεννήθηκε το 1956, στην Βερδικούσια Λάρισας γιος πολύτεκνης και φτωχής αγροτικής

οικογένειας. Οικοδόμος στο επάγγελμα, οργανώθηκε στο κόμμα από νεαρή ηλικία. Υπήρξε για χρόνια μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Λάρισας, της Αχτιδικής και μετέπειτα Τομεακής Επιτροπής Εργατών Λάρισας του κόμματός μας. Ο σύντροφος Θανάσης Βάιος από τα νεανικά του χρόνια δραστηριοποιήθηκε στους εργατικούς και κοινωνικούς αγώνες της περιοχής μας.

Υπήρξε για δεκαετίες συνδικαλιστής στο χώρο στο εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα , ιδιαίτερα των Οικοδόμων. Διετέλεσε για πολλές θητείες Πρόεδρος του Συνδικάτου Οικοδόμων Ν. Λάρισας, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομοσπονδίας Οικοδόμων Ελλάδας. Επίσης υπήρξε για πολλά χρόνια μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ν.

Keywords
Τυχαία Θέματα