«Απολογείται» την Τρίτη ο δήμαρχος Ελασσόνας Ν. Ευαγγέλου

19:37 24/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται ο απολογισμός των πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής Ελασσόνας, που θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη 28 του μηνός, σε ότι αφορά την οικονομική κατάσταση, τη διοίκηση του Δήμου και την εφαρμογή του προγράμματος δημοτικής δράσης.
Στην ειδική ανοιχτή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Δημάρχου Βασιλείου Φαρμάκη» στις 8.30 το βράδυ, καλούνται να παραβρεθούν οι δημότες, οι κάτοικοι καθώς και οι συνδικαλιστικοί, επιστημονικοί και κοινωνικοί φορείς του Δήμου.
Θα γίνουν τοποθετήσεις από όλες οι δημοτικές παρατάξεις

και μπορούν να πάρουν το λόγο τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και τα μέλη των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου.
Στην εκδήλωση πρόκειται να τεθεί και το ζήτημα που ενέσκηψε την περασμένη εβδομάδα με την καταγγελία που έκανε ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Βασίλης Βαρνάς για την ειδική σύμβουλο του Δημάρχου η οποία δεν εμφανίζεται – σύμφωνα με τον κ. Βαρνά – στην εργασία της και αντ΄αυτής στο δημαρχείο εμφανίζεται ο σύζυγός της.
Δικαίωμα να διατυπώσει παρατηρήσεις σχετικές με τον απολογισμό στη συνεδρίαση αυτή έχουν κάθε φορέας, δημότης, κάτοικος ή φορολογούμενος πολίτης.

Keywords
Τυχαία Θέματα