Κόντρα Δημάρχου Λαρισαίων και εργαζόμενων στο Δήμο

18:25 24/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Σκληρή κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στο σύλλογο εργαζομένων στους δήμους του νομού Λάρισας και τον δήμαρχο Λαρισαίων Απόστολο Καλογιάννη.

Αφορμή αποτέλεσε ανακοίνωση του Συλλόγου στην οποία αναφέρεται μεταξύ άλλων:»… τα εργασιακά και o νέος συνδικαλιστικός νόμος που ετοιμάζει η κυβέρνηση είναι μερικά από τα ζητήματα που θέλαμε να θέσουμε στο δήμαρχο Λάρισας που εδώ και ένα μήνα περιμέναμε να μας δεχτεί όπως και στους άλλους δημάρχους του νομού. Ο Δήμαρχος Λάρισας κ. Καλογιάννης σαν έτοιμος από καιρό να ‘ρθει σε ρήξη με τους εργαζόμενους και το Σύλλογο Υπαλλήλων

Δήμων ν. Λάρισας, πέταξε έξω από το γραφείο Δημάρχου το ΔΣ του συλλόγου. Αφορμή η έντονη αντίδραση του ΔΣ του σωματείου για τον εμπαιγμό εδώ και 25 μέρες που προσπαθούσαμε να κλείσουμε ραντεβού μαζί του καθώς την Τετάρτη (22-6-2016) μας είχε και περιμέναμε 1 ώρα έξω από το γραφείο του σε κανονισμένο ραντεβού. Και ο πιο δύσπιστος καταλαβαίνει πια την πρεμούρα του Δημάρχου και της δημοτικής αρχής να εφαρμοστεί και στο δήμο της Λάρισας – έναν από τους μεγαλύτερους Δήμους– η πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, της Ε.Ε. αλλά και των αφεντικών της οικονομίας της χώρας μας.
Keywords
Τυχαία Θέματα