Περιορίζονται τα προβλήματα από το χιονιά

12:15 11/1/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Τρία 24ωρα μετά τον πρωτοφανή χιονιά στην Κρήτη τα προβλήματα της κακοκαιρίας περιορίζονται στα ορεινά του νησιού, στους ημιορεινούς δήμους και σε κάποια χωριά της ενδοχώρας.
Τα εκχιονιστικά μηχανήματα δίνουν πλέον τη μάχη για να απεγκλωβίσουν τους πιο απομακρυσμένους οικισμούς, ενώ ο ισχυρός παγετός κρατά ακόμα κλειστά κάποια από τα σχολεία του Ηρακλείου. Στο δήμο Ηρακλείου παραμένουν σήμερα κλειστά τα νηπιαγωγεία Αγίου Βλάσση, Αγίου

Σύλλα, Βασιλειών, Προφήτη Ηλία και Κυπαρισσίου και τα δημοτικά Αγίου Σύλλα, Βασιλειών, Καρκαδιώτισσας, όπως και το δημοτικό σχολείο και γυμνάσιο Προφήτη Ηλία.
Κανονικά λειτουργούν όλοι οι παιδικοί σταθμοί του δήμου Ηρακλείου, ενώ σε περίπτωση επιδείνωσης των καιρικών συνθηκών, οι γονείς των παιδιών σε Κυπαρίσσι, Ασίτες, Παλιανή και Δαφνές καλούνται να επικοινωνούν με τους κατά τόπους παιδικούς σταθμούς. Στο Μαλεβύζι είναι κλειστό μόνο το δημοτικό σχολείο του Μαράθου ενώ στο δήμο Μινώα δε λειτουργούν τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της δημοτικής ενότητας Καστελλίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα