Σουφλί: Συνεχίζονται οι αποχιονισμοί, χωρίς προβλήματα η διακομιδή νεφροπαθούς από τη Ρούσα

12:15 11/1/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Συνεχίζονται από τις τέσσερεις σήμερα τα ξημερώματα οι αποχιονισμοί της πόλης και των οικισμών του δήμου Σουφλίου, ενώ παρά τη σφοδρή χιονοθύελλα που επικρατούσε μέχρι τις δέκα εχθές το βράδυ, δεν σημειώθηκαν προβλήματα με αποκλεισμούς οικισμών και οδηγών. Μάλιστα, με συντονισμένη προσπάθεια, σύμφωνα με τον δήμαρχο, Ευάγγελο Πουλιλιό, έγινε η διακομιδή νεφροπαθούς, από τη Ρούσα, στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, για αιμοκάθαρση.

Το ύψος του χιονιού σε πολλά σημεία και εντός κατοικημένων περιοχών, αγγίζει τους 60-70 πόντους, ενώ σύμφωνα με τον δήμαρχο , σε περίπτωση που

επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις για επερχόμενο χιονιά την ερχόμενη εβδομάδα, τότε η κατάσταση θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη. «Εκτιμώ ότι μέχρι το απόγευμα οι δρόμοι θα έχουν καθαριστεί σε όλους τους οικισμούς, όμως χρειάζεται πολύ προσοχή από τους οδηγούς», σημείωσε ο δήμαρχος Σουφλίου, μιλώντας στην ΕΡΤ Ν. Ορεστιάδας. Σημειώνεται ότι τα σχολεία όλων των βαθμίδων στον τοπικό δήμο, αύριο Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου, θα παραμείνουν κλειστά.

ΕΡΤ Ορεστιάδας
Συνέντευξη-Σύνταξη:Δήμητρα Πρασκευοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα