Πανελλαδικό παναναπηρικό συλλαλητήριο στις 2 Δεκεμβρίου στην Αθήνα

19:08 11/11/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Ενόψει της 3ης Δεκέμβρη, Εθνικής Ημέρας ΑμεΑ, η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία διοργανώνει πανελλαδικό, παναναπηρικό συλλαλητήριο στις 2 Δεκέμβρη, στις 10 το πρωί στην Ομόνοια, για να ακολουθήσει πορεία στη Βουλή.

Στη σχετική ανακοίνωση τονίζεται πως: «τα άτομα με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και οι οικογένειές μας διεκδικούμε το δικαίωμα στη ζωή και στην αξιοπρέπεια».

Mε ανακοίνωσή της η Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία

Ηπείρου και Βορείων Ιονίων Νήσων, αναφέρει ότι: «θα συμμετάσχει δυναμικά στο Πανελλαδικό παν-αναπηρικό συλλαλητήριο της Ε.Σ.Α.με.Α στις 2 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 10 π.μ στην Ομόνοια ενόψει τις 3 Δεκέμβρη 2016, Εθνική και Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία.

Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για να ανατρέψουμε τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε και που μας έχουν οδηγήσει στην εξαθλίωση. Φτάνει πια «Τίποτε για Εμάς, Χωρίς Εμάς!!» πρέπει να ζήσουμε με ισότητα, αξιοπρέπεια και δικαιοσύνη.

Παλεύοντας για την υγεία, την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, την πρόνοια, τα επιδόματα, τις συντάξεις, την αποϊδρυματοποίηση, την κοινωνική ασφάλιση, την δωρεάν και ακηδεμόνευτη εκπαίδευση. Δηλώνουμε πως δεν θα πληρώσουμε μια κρίση που δεν δημιουργήσαμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα