Ορφέας: Το αύριο του Ελληνικού γυναικείου μπάσκετ

21:50 27/11/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Στο επίκεντρο του Ελληνικού μπάσκετ θα βρεθεί για ακόμη μια φορά ο Νέος Σκοπός Σερρών που από τις 3 έως τις 5 Ιανουαρίου 2018 θα φιλοξενήσει το 1ο Πανελλήνιο Τουρνουά Μπάσκετ Κορασίδων.

Τους αγώνες θα διοργανώσει ο Ορφέας Νέου Σκοπού με το Δήμο Εμμανουήλ Παππά και θα πάρουν μέρος τα τμήματα κορασίδων μεγάλων και ιστορικών συλλόγων της Ελλάδος , Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός,

Κρόνος Γέρακα, Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη, Ασπίδα Ξάνθης, Πιερικός και φυσικά ο διοργανωτής Ορφέας Ν. Σκοπού. Η πολύ μεγάλη επιτυχία του τουρνουά αγοριών που είχε πραγματοποιήσει ο Ορφέας Νέου Σκοπού τον περασμένο Απρίλιο αποτελεί εγγύηση για την επιτυχία και της νέας διοργάνωσης του Ορφέα που αποδεικνύεται ότι είναι ένας σύλλογος που πετυχαίνει μεγάλους στόχους και έχει σημαντική προσφορά στο Νομό Σερρών.

Οι άνθρωποι που αποτελούν «ψυχή» των τουρνουά του Ορφέα Νέου Σκοπού ο Δήμαρχος Δημήτρης Νότας, ο πρόεδρος Χρήστος Γκαβανόζης και ο προπονητής Γιώργος Καράγκουτης (εδώ με τον Νίκο Χατζηβρέττα)

«Ψυχή» των διοργανώσεων του Ορφέα οι άνθρωποι του, ο υπεύθυνος ακαδημιών Γιώργος Καράγκουτης, που με την τεράστια εμπειρία του έχει τη δυνατότητα να φέρει μεγάλους συλλόγους στις Σέρρες, ο πρόεδρος του τμήματος μπάσκετ του Ορφέα Χρήστος Γκαβανόζης που με τη μεθοδικότητα, την εργατικότητα και το πάθος του για προσφορά «γιγαντώνει» το σύλλογο και τον κάνει γνωστό στο Πανελλήνιο και φυσικά ο Δήμαρχος Εμμανουήλ Παππά Σερρών Δημήτρης Νότας που η αγάπη του για τον αθλητισμό αλλά και το δεδομένο ότι γνωρίζει τα οφέλη από τον αθλητικό τουρισμό δίνει το κίνητρο και τη δυνατότητα σε παράγοντες και προπονητές να υλοποιήσουν τα σχέδια τους.

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε τον Απρίλιο το τουρνουά αγοριών που διοργάνωσε ο Ορφέας Νέου Σκοπού

«Θέλουμε να καθιερώσουμε το τουρνουά κορασίδων ως θεσμό όπως έχουμε κάνει και με το τουρνουά αγοριών» είπε στην ΕΡΤ Σερρών ο πρόεδρος του τμήματος μπάσκετ του Ορφέα Χρήστος Γκαβανόζης υπογραμμίζοντας ότι την περίοδο του Πάσχα θα πραγματοποιηθεί το «2ο young talents tournament», το τουρνουά αγοριών. Ο πρόεδρος του Ορφέα ευχαρίστησε το Δήμαρχο Εμμανουήλ Παππά Δημήτρη Νότα που είναι συνεχώς δίπλα στο σύλλογο και σε όλες τις διοργανώσεις του ενώ τόνισε ότι σε μια εορταστική περίοδο θα φιλοξενηθεί στο Νομού Σερρών ένας πολύ μεγάλος αριθμός αθλητών, προπονητών και γονέων με όλα τα οφέλη για την περιοχή των Σερρών που θα έχει αυτό.

Keywords
Τυχαία Θέματα