Διαμαρτυρία στις Τράπεζες και το Ειρηνοδικείο Λάρισας

20:55 27/11/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Συμβολική διαμαρτυρία και έξω από τραπεζικά καταστήματα της Λάρισας με πανό και διανομή φυλλαδίων, αλλά και στο Ειρηνοδικείο της πόλης θα πραγματοποιήσουν μεθαύριο Τετάρτη του μέλη του Κινήματος κατά των πλειστηριασμών στη Λάρισα.

Αυτό αποφασίστηκε στη σημερινή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης, όπου τα μέλη της Κίνησης ανέφεραν μεταξύ άλλων ότι την Τετάρτη είναι προγραμματισμένες στο Ειρηνοδικείο της Λάρισας οι δημοπρασίες τριών σπιτιών όχι ιδιαίτερης αξίας. Οσον αφορά

ειδότερα τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς επισημάνθηκε ότι οι θεσμοί έχουν ζητήσει να γίνονται 600-700 ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί το μήνα μέχρι τις αρχές του νέου έτους, έτσι ώστε με σταδιακή αύξηση μετά το δεύτερο εξάμηνο ο συνολικός αριθμός των ακίνητων που θα χαθούν να φτάσει τις 18.000! Προς αυτή την κατεύθυνση η Πρωτοβουλία αποφάσισε αρχικά να διαμαρτυρηθεί έξω από τα τραπεζικά καταστήματα την ημέρα έναρξης των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών και στη συνέχεια θα επανεξετάσει την στάση που θα κρατήσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα