Ορεστιάδα: Τον 2ο Ποδηλατικό Γύρο Μνημείων Β. Έβρου διοργανώνει ο ποδηλατικός σύλλογος «ΡΗΣΟΣ»

12:35 27/9/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Περισσότερες από 120 αναμένεται να είναι οι συμμετοχές ποδηλατών από συλλόγους κυρίως της Βόρειας Ελλάδας, στον 2ο Ποδηλατικό Γύρο Μνημείων Β. Έβρου, που διοργανώνει ο Ποδηλατικός Σύλλογος «ΡΗΣΟΣ» και ο δήμος Ορεστιάδας, την Κυριακή 9 Οκτωβρίου.
Με εκκίνηση από την κεντρική πλατεία της πόλης, οι ποδηλάτες θα διανύσουν μία διαδρομή 115 χιλιομέτρων που περιλαμβάνει συνολικά δέκα οικισμούς στην περιοχή, μεταξύ αυτών Δίκαια,Πετρωτά, Κομάρα Ρίζια, Σάκκος με διάρκεια του αγώνα που έχει οριστεί στις πέντε ώρες.

Εκτός από το αθλητικό κομμάτι της διοργάνωσης στόχος αποτελεί η γνωριμία με τα μνημεία και τα αξιοσημείωτα σημεία του βορείου τμήματος του Έβρου, όπως ανέφερε στην ΕΡΤ Ν. Ορεστιάδα, ο πρόεδρος του Ρήσου, Χρήστος Λεβέντης. Πρόκειται για ποδηλατικό αγώνα διασυλλογικό και OPEN, σύμφωνα με τον κ. Λεβέντη και μπορούν να συμμετάσχουν εκτός από τους «οργανωμένους» σε σύλλογο ποδηλάτες και όσοι διαθέτουν ποδήλατο και καλή υγεία. Οι κατηγορίες διαχωρίζονται ηλικιακά σε ανδρών, γυναικών, εφήβων και βετεράνων ενώ στους τρεις πρώτους που θα τερματίσουν θα αποδοθούν μετάλλια και χρηματικά έπαθλα.

ΕΡΤ Ορεστιάδας
Συνέντευξη-Σύνταξη:Δήμητρα Παρασκευοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα