Ορεστιάδα: «Στόχος η ισότιμη προσφορά υπηρεσιών υγείας στους πολίτες» απαντούν οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου Διδ/χου στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

13:04 29/7/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

«Ο κύριος στόχος μας είναι η ισότιμη προσφορά υπηρεσιών υγείας σε όλους τους πολίτες. Ως εργαζόμενοι ενδιαφερόμαστε κατά το πλείστον για την επίλυση των προβλημάτων της Δημόσιας Υγείας και αιτούμεθα την αξιοπρεπή αντιμετώπισή μας» αναφέρει το Σωματείο Εργαζομένων του νοσοκομείου Διδυμοτείχου, σε απάντησή του προς τους τρεις βουλευτές Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ, Ν. Γκαρά, Γ. Καϊσα, Δ. Ρίζο.
Οι τρεις βουλευτές σε δελτίο

τύπου που είχαν εκδώσει προ ημερών, είχαν χαρακτηρίσει «φήμες» τα όσα είχαν υποστηρίξει οι εργαζόμενοι σχετικά με ότι υπήρχε απόφαση του διοικητή του νοσοκομείου Έβρου, για αναστολή λειτουργίας των εξωτερικών ιατρείων του νοσοκομείου Διδυμοτείχου, ώστε να λάβουν τις θερινές άδειές τους οι εργαζόμενοι. «Η απόφαση ήταν υπαρκτή και ότι κάναμε οφείλαμε να το κάνουμε. Το Σωματείο δεν είναι για πολιτικές αντιπαραθέσεις αλλά για την προάσπιση των συμφερόντων εργαζομένων και ασθενών» είπε στην ΕΡΤ Ν. Ορεστιάδας ο πρόεδρος του Σωματείου, Στάθης Στάμος.

ΕΡΤ Ορεστιάδας
Συνέντευξη-Σύνταξη:Δήμητρα Παρασκευούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα