Ορεστιάδα: Διήμερη επίσκεψη στην Ορεστιάδα πραγματοποίησε αντιπροσωπεία της Ο. Υ. Ι. Ε.

13:48 25/5/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

«Τα μνημόνια έχουν διαλύσει τα πάντα και η κατάσταση επιδεινώνεται ακόμα περισσότερο στην ακριτική περιοχή της Ορεστιάδας», υποστήριξε ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας (Ο.Υ.Ι.Ε.), Θάνος Βασιλόπουλος, ολοκληρώνοντας τη διήμερη επίσκεψη που πραγματοποίησε στην περιοχή, μαζί με δύο ακόμα μέλη της διοίκησης της Ο.Υ.Ι.Ε.
«Σε αυτό το περιβάλλον πρέπει να δουλέψουμε και να αγωνιστούμε για την αλλαγή της κατάστασης» πρόσθεσε ο ίδιος, υπογραμμίζοντας την «κατάρρευση των εργασιακών σχέσεων

που διαπιστώνεται όλη τη χώρα». Κατά τη διήμερη παρουσία τους στην Ορεστιάδα, οι τρεις εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας είχαν συναντήσεις με εργαζόμενους επιχειρήσεων της περιοχής, με τις σχολικές καθαρίστριες και τους απολυμένους του καταστήματος της Ηλεκτρονικής Αθηνών, καθώς και με τη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου και τους εκπροσώπους του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ορεστιάδας και περιφέρειας. «Η επίσκεψή μας ήταν εποικοδομητική για την ανάδειξη των προβλημάτων», σχολίασε ο γραμματέας της Ο. Υ. Ι. Ε., Παναγιώτης Κυριακούλιας, ο οποίος αναφέρθηκε ιδιαίτερα στη συνάντηση με τους απολυμένους της Ηλεκτρονικής, στη διάρκεια της οποίας οι πρώην εργαζόμενοι της εταιρείας ενημερώθηκαν για τις προσπάθειες που γίνονται για την αποκατάσταση και την επιστροφή τους στην αγορά εργασίας.

Σύνταξη: Χρυσούλα Σαμουρίδου

The post Ορεστιάδα: Διήμερη επίσκεψη στην Ορεστιάδα πραγματοποίησε αντιπροσωπεία της Ο. Υ. Ι. Ε. appeared first on ert.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα