Βόλος: Ομαλά σήμερα οι πανελλαδικές εξετάσεις

13:27 25/5/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Κανονικά και χωρίς προβλήματα συνεχίστηκαν και σήμερα, οι πανελλαδικές εξετάσεις στο Νομό Μαγνησίας. Τόσο οι υποψήφιοι των ΓΕΛ που έδωσαν με το νέο σύστημα (ομάδα προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής), όσο και οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ (ομάδα Β’) που έδωσαν με το παλιό σύστημα (μάθημα επιλογής όλων των κατευθύνσεων)διαγωνίστηκαν σήμερα, στο μάθημα των Αρχών Οικονομικής Θεωρίας.

Στη σημερινή

διαδικασία σε σύνολο 258 υποψηφίων με το νέο σύστημα και 23 με το παλιό απουσίασαν οκτώ συνολικά υποψήφιοι στα 19 εξεταστικά κέντρα της Μαγνησίας.

Όπως ανέφερε το μέλος της εξεταστικής επιτροπής Δημ. Τσουλκανάκης, υπήρξε μία επαναδιατύπωση στο Δ θέμα που μοιράστηκε έγκαιρα σε όλους τους υποψηφίους και έγινε μόνο μία διευκρινιστική ερώτηση.

Επιπλέον σε περιοδεία που έγινα στα ορεινά εξεταστικά κέντρα (Ζαγορά, Τσαγκαράδα, Αργαλαστή) και στη συνέχεια στα πεδινά (Βελεστίνο, Αλμυρό και Ν. Αγχίαλο) διαπιστώθηκε ότι οι εκπαιδευτικοί κάνουν το καθήκον τους και όλα κυλούν ομαλά.

Για τους υποψήφιους των ΕΠΑΛ που εξετάζονται με το νέο σύστημα, αύριο Πέμπτη 26 Μαΐου, θα πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις στα μαθήματα: Τεχνολογία Δικτύων και Επικοινωνιών, Αρχές Οικονομικής Θεωρίας, Στοιχεία Ψύξης και Κλιματισμού και Δενδροκομία.

The post Βόλος: Ομαλά σήμερα οι πανελλαδικές εξετάσεις appeared first on ert.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα