Οι Θεσσαλοί αθλητές που πάνε Ρίο…στην ΠΕΔ

18:14 27/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Θεσσαλοί αθλητές που έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο στη Βραζιλία και οι γονείς τους συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο της ΠΕΔ Θεσσαλίας και Δήμαρχο Μουζακίου Γιώργο Κωτσό, στα γραφεία της ΠΕΔ στη Λάρισα. Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο της ομόφωνης απόφασης του Δ.Σ. της ΠΕΔ με βάση την οποία

η Περιφερειακή Ένωση Δήμων θα χρηματοδοτήσει τους αθλητές που προκρίθηκαν στους Ολυμπιακούς αγώνες στην προσπάθειά της να τους στηρίξει στην προσπάθειά τους, να σταθεί αρωγός στον αγώνα τους και κυρίως για να δώσει το στίγμα του ενδιαφέροντος της Πρωτοβάθμιας Αυτοδιοίκησης για τους αθλητές που θα τιμήσουν τη Θεσσαλία στους Ολυμπιακούς Αγώνες.


Μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της ΠΕΔ, κ. Κωτσός έκανε την παρακάτω δήλωση:
«Είναι σημαντικό που η ΠΕΔ βρίσκεται κοντά τους, πριν το ταξίδι τους στο Ρίο, ώστε να μπορέσουν τα παιδιά αυτά να βοηθηθούνε με όσο το δυνατό περισσότερους τρόπους για την υλοποίηση των στόχων τους. Είμαστε όλοι οι Θεσσαλοί περήφανοι για τη συμμέτοχη τους και εγώ προσωπικά νιώθω ιδιαίτερη χαρά που μου δόθηκε σήμερα η ευκαιρία να γνωρίσω προσωπικά τόσο τους αθλητές μας όσο και τους γονείς τους που τους στηρίζουν και τους στέκονται στην προσπάθεια τους.»
Η Ρένα Καραλαριώτου, γραμματέας της ΠΕΔ Θεσσαλίας τόνισε:
«Είναι ιδιαίτερη χαρά για εμάς να υποδεχόμαστε σήμερα εδώ τους Θεσσαλούς αθλητές που θα συμμετέχουν στην Ολυμπιάδα του Ρίο.

Keywords
Τυχαία Θέματα