«Οι μήνες των πολιτικών θεατρινισμών έφεραν τελικά βαρύ λογαριασμό»

11:30 2/5/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Οι μήνες των πολιτικών θεατρινισμών έφεραν τελικά βαρύ λογαριασμό. Εμείς θα τον εξοφλούμε & οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ θα «λυπούνται» για συμπαράσταση, έγραψε στο Twitter ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης για το κλείσιμο της συμφωνίας.

Οι μήνες των πολιτικών θεατρινισμών έφεραν τελικά βαρύ λογαριασμό. Εμείς θα τον εξοφλούμε & οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ θα «λυπούνται» για συμπαράσταση…

— Stavros Theodorakis (@St_Theodorakis) May 2, 2017

Νωρίτερα, σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου Του Ποταμιού, επισημαίνεται

ότι την τεράστια καθυστέρηση για το κλείσιμο της αξιολόγησης θα την πληρώσουν ακριβά οι Έλληνες. «Το 4ο μνημόνιο των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ σηματοδοτεί το τέλος μιας ολόκληρης εποχής όπου κυριάρχησαν αυταπάτες αλλά κυρίως απάτες. Κάποιοι στις πλατείες των «αγανακτισμένων» έχτισαν τις πολιτικές τους καριέρες», υπογραμμίζεται.
Τέλος αναφέρεται ότι το Ποτάμι θα μελετήσει αναλυτικά κάθε μέτρο και κάθε λέξη της συμφωνίας. Και θα τοποθετηθεί υπεύθυνα, χωρίς αφορισμούς και πολιτικούς θεατρινισμούς. Έχουμε ξεκαθαρίσει όμως ότι δεν θα ψηφίσουμε μέτρα-πακέτο. Η χώρα χρειάζεται παραγωγή, δικαιοσύνη των γενεών και αποκομματικοποίηση του κράτους, όροι ασύμβατοι με την ιστορία των κομμάτων εξουσίας και την πολιτική των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Keywords
Τυχαία Θέματα