«Οι έξι αδελφές» – 31ο και 32o επεισόδιο στην ΕΡΤ2

05:07 5/12/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2 θα έχουν την ευκαιρία ν’ απολαύσουν – σε Α΄τηλεοπτική μετάδοση– το 31ο και 32o επεισόδιο της νέας δραματικής σειράς εποχής «Οι Έξι αδελφές» (Seis hermanas / Six sisters), παραγωγής Ισπανίας (RTVE) 2015, τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016, στις 19:00.

Σκηνοθεσία: Αντόνιο Χερνάντεζ, Μιγκέλ Κόντε, Νταβίντ Ουγιόα, Χαϊμέ Μποτέλα και Ίνμα Τορέντε.

Πρωταγωνιστούν: Μάρτα Λαγιάλντε (Ντιάνα Σίλβα), Μαριόνα Τένα (Μπιάνκα Σίλβα), Σίλια Φρεϊχέιρο (Αντέλα Σίλβα), Μαρία Κάστρο (Φραντζέσκα Σίλβα), Καντέλα Σεράτ (Σίλια Σίλβα), Κάρλα Ντίαζ (Ελίσα

Σίλβα), Άλεξ Αδροβέρ (Σαλβαδόρ Μοντανέρ), Χουάν Ριμπό (Δον Ρικάρντο Σίλβα).

Υπόθεση: Μαδρίτη, 1920. Οι έξι αδελφές Σίλβα είναι η ψυχή στις διασκεδάσεις της υψηλής κοινωνίας της Μαδρίτης. Όμορφες, κομψές, αριστοκρατικές, γλυκές και εκλεπτυσμένες, οι έξι αδελφές απολαμβάνουν μια ζωή χωρίς σκοτούρες, μέχρι που ο χήρος πατέρας τους παθαίνει ένα σοβαρό ατύχημα που τις αναγκάζει να αντιμετωπίσουν μια καινούργια πραγματικότητα: η οικογενειακή επιχείρηση βρίσκεται σε κρίση και η μόνη πιθανότητα σωτηρίας εξαρτάται από τις ίδιες.

Τώρα, ο τρόπος ζωής που ήξεραν, πρέπει να αλλάξει ριζικά. Έχουν μόνο η μία την άλλη. Οι ζωές τους αρχίζουν να στροβιλίζονται μέσα στο πάθος, στη φιλοδοξία, τη ζήλια, την εξαπάτηση, την απογοήτευση, την άρνηση και την αποδοχή της αληθινής αγάπης, που μπορεί να καταφέρει τα πάντα, ακόμα και να σώσει μια επιχείρηση σε ερείπια. Γιατί ο έρωτας παραμονεύει σε κάθε στροφή.

Επεισόδιο 31ο: «Ο μαέστρος»

Ο Σαλβαδόρ συνεχίζει να παίζει διπλό παιχνίδι. Από τη μία συνεχίζει να κάνει τον Δον Ρικάρντο να πιστεύει ότι θέλει να καταστρέψει και ο ίδιος τα «Υφάσματα Σίλβα», αλλά από την άλλη συνεργάζεται με τις αδελφές για τη διάσωση του εργοστασίου. Με το διπλό αυτό στόχο, ο Σαλβαδόρ υπογράφει μία εκ των προτέρων καταστροφική συμφωνία. Ο Δον Ρικάρντο ακόμα δεν τον εμπιστεύεται πλήρως και δωροδοκεί κάποιον άλλον εργαζόμενο για να πάρει πληροφορίες για το τι συμβαίνει μέσα στο εργοστάσιο. Στο μεταξύ, η Φραντζέσκα έχει οντισιόν στο μαέστρο Ταμπούγιο.
Από το αποτέλεσμα αυτής της οντισιόν εξαρτάται το μέλλον της: ένα μέλλον μακριά από τις αδελφές της αλλά και τον Γκαμπριέλ. Από την άλλη μεριά, μετά την καταστροφική συνάντηση με τον Χοακίν, η Σίλια αποφασίζει να αφήσει αυτή τη σχέση. Όμως, ο νεαρός δεν θέλει να τη χάσει και θα κάνει μία εντυπωσιακή κίνηση. Όπως επίσης και ο Χερμάν προς την Αντέλα, έπειτα από μία εντυπωσιακή δήλωση αγάπης. Τέλος, ένας απρόσμενος επισκέπτης φτάνει στο σπίτι των Σίλβα με σκοπό να μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα.


Επεισόδιο 32ο: «Ένα βήμα μπροστά»

Με τον Δον Ρικάρντο τελικά να βρίσκεται πίσω από την εταιρεία, οι αδελφές Σίλβα επιστρέφουν στη βάρδια τους στο εργοστάσιο και αγωνίζονται πάλι να ακυρώσουν τα σχέδια του θείου τους για την καταστροφή των «Υφασμάτων Σίλβα».
Η Ελίσα καταφεύγει στη θεία Αντολφίνα για να αποφύγει να δουλέψει στο εργοστάσιο, αν και αυτό το παιχνίδι θα έχει απρόσμενες συνέπειες για τη μικρή. Η Σίλια εξακολουθεί να μην μπορεί να τα βγάλει πέρα με τον Χοακίν και είναι φανερό ότι εκείνος είναι ένα βήμα μπροστά στη σχέση τους. Ο Μιγκέλ με την Πέτρα από την άλλη, ετοιμάζονται για ακόμα μεγαλύτερα βήματα. Άλλος ένας που θα πάρει πρωτοβουλία είναι ο Χερμάν, αλλά η Καρολίνα θα κάνει ό,τι είναι απαραίτητο για να αποφύγει το κοινωνικό σκάνδαλο. Στο μεταξύ, η Φραντζέσκα έχει νεότερα από την οντισιόν με τον μαέστρο Ταμπούγιο, νέα αναπάντεχα!

Kάθε επεισόδιο της σειράς θα αναρτάται στην ιστοσελίδα www.ert.gr στη διεύθυνση κάθε βράδυ στις 11, όπου και θα παραμένει για 14 ημέρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα