Οι εξελίξεις σηματοδοτούν μια νέα εποχή για την ελληνική οικονομία, τόνισε ο Α. Τσίπρας (video)

22:10 13/5/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Συνεδρίασε το απόγευμα της Παρασκευής, η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ υπό την προεδρία του Αλέξη Τσίπρα με κύριο θέμα την πορεία του κόμματος προς το συνέδριο. Στην εισήγησή του σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην κομματική ανασυγκρότηση και όσον αφορά τις γενικότερες εξελίξεις τόνισε ότι αυτές σηματοδοτούν το πέρασμα σε μια

νέα εποχή για την ελληνική οικονομία.

«Η θετική έκβαση της διαπραγμάτευσης και η αναμενόμενη θετική εξέλιξη στον στόχο ελάφρυνσης του χρέους θα σηματοδοτήσουν το πέρασμα σε μια νέα εποχή για την ελληνική οικονομία, κυρίως όμως για την ελληνική κοινωνία που τόσο έχει υποφέρει τα τελευταία 6 χρόνια«, επισήμανε ο κ. Τσίπρας, σημειώνοντας ότι «αυτό το πέρασμα απαιτεί σοβαρό σχέδιο, αποφασιστικότητα και όχι επανάπαυση».

Πρόσθεσε ακόμη ότι «η Αριστερά, παρά τις δυσκολίες, καταφέρνει να δημιουργήσει συνθήκες εξόδου από την κρίση» και πως «τώρα οφείλει να αποδείξει ότι, ακόμα πιο αποτελεσματικά, μπορεί να σχεδιάσει την επόμενη μέρα».

«Σε αυτήν την κατεύθυνση το ζήτημα ανασυγκρότησης του κόμματος είναι κορυφαίο», τόνισε και πρόσθεσε ότι «το αμέσως επόμενο διάστημα οφείλουμε να σχεδιάσουμε με τον πιο οργανωμένο τρόπο την πορεία προς το Συνέδριο, την κομματική ανασυγκρότηση και το άνοιγμα του κόμματος στις κοινωνικές δυνάμεις που εκπροσωπεί».

Πηγή: ΕΡΤ1-ΑΠΕ/ΜΠΕ

The post Οι εξελίξεις σηματοδοτούν μια νέα εποχή για την ελληνική οικονομία, τόνισε ο Α. Τσίπρας (video) appeared first on ert.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα