Ρανιέρι: "Είμαστε πρωταθλητές, να παίξουμε σαν πρωταθλητές"

Ο Κλάουντιο Ρανιέρι τόνισε πως περιμένει από τους παίκτες της Λέστερ να δικαιολογήσουν στο "Stamford Bridge" τον τίτλο που κατέκτησαν ενώ έστειλε μήνυμα και στους οπαδούς της Τσέλσι.



Μετά τη μαθηματική κατάκτηση του τίτλου πριν από δύο εβδομάδες αλλά και την απονομή του τροπαίου κόντρα στην Έβερτον, η Λέστερ είναι έτοιμη να ζήσει μία ακόμα ξεχωριστή στιγμή αυτό το Σαββατοκύριακο καθώς ως πρωταθλήτρια θα αντιμετωπίσει στο Λονδίνο την Τσέλσι για την τελευταία αγωνιστική της φετινής σεζόν.

Το συγκεκριμένο

μάλιστα ματς είναι ιδιαίτερο και για έναν ακόμα λόγο για τον Κλάουντιο Ρανιέρι καθώς οι "μπλε" ήταν η προηγούμενη ομάδα του Ιταλού στην Premier League έχοντας καθήσει στον πάγκο της από το 2000 μέχρι το 2004.

Ποιά τα συναισθήματά του ενόψει του ματς; "Έχω βρεθεί στο παρελθόν ως αντίπαλος της Τσέλσι στο Stamford Bridge, ως προπονητής της Γιουβέντους σε ματς για το Champions League, αλλά αυτή τη φορά τα πράγματα είναι διαφορετικά γιατί είμαι προπονητής της Λέστερ.

Υπάρχει συγκίνηση. Ελπίζω οι παλιοί μου οπαδοί να είναι χαρούμενοι με εμένα", δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής ο Ρανιέρι, και πρόσθεσε:

"Τώρα είμαστε πρωταθλητές, οφείλουμε να παίξουμε ως πρωταθλητές. Θέλω να δω από τους παίκτες μου να δείχνουν την ίδια συμπεριφορά. Εάν το όνειρο του τίτλου έγινε πραγματικότητα ήταν επειδή ο κόσμος πίεζε και έπαιζε μαζί μας. Σε κάθε ματς είχαμε 12, όχι 11 παίκτες".

Όσον αφορά στο αν το πρώτο πρωτάθλημα στην καριέρα του τον έχει αλλάξει έστω και λίγο, έδωσε μία άκρως αφοπλιστική απάντηση:

"Τώρα που κέρδισα την Premier League ίσως όλοι να με κοιτάζουν θετικά για αυτό που έκανα. Δεν άλλαξε το δικό μου μυαλό, ίσως να άλλαξαν τα μυαλά των άλλων για μένα. Εγώ ήμουν χαρούμενος και στο παρελθόν επειδή ξέρω πολύ καλά τη δουλειά που έκανα.

Η ζωή είναι γεμάτη από ευκαιρίες, είναι σημαντικό να αρπάζεις τη σωστή ευκαιρία".

Keywords
Τυχαία Θέματα