Ο Ν. Ποταμίτης για συνάντηση ΕΝΙΖ-ΟΕΝΓΕ με Α. Ξανθό

15:27 12/5/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Συνάντηση με τον υπουργό υγείας, Ανδρέα Ξανθό, πραγματοποιούν σήμερα οι κ. Παναγιώτης Διακάκης και Νίκος Ποταμίτης ως εκπρόσωποι της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Ζακύνθου, (ΕΝΙΖ), η οποία πραγματοποιείται με πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας, (ΟΕΝΓΕ), παρουσία μελών της εκτελεστικής γραμματείας της ομοσπονδίας.

Σύμφωνα με σημερινή συνέντευξη στην ΕΡΤ Ζακύνθου του κ.Νίκου Ποταμίτη πρόκειται για μια προσπάθεια αποκατάστασης του κλίματος

συνεργασίας από πλευράς διοίκησης, με κυρίαρχο ζήτημα τον σεβασμό στη γνωμοδότηση του επιστημονικού συμβουλίου του νοσηλευτικού ιδρύματος για την ασφαλή επανεκκίνηση των χειρουργείων.

Όπως με νόημα τόνισε ο κ.Ποταμίτης στην εκτελεστική γραμματεία υπάρχουν διαφορετικές αντιλήψεις οπότε δεν μπορεί γνωρίζει όλες τις επιμέρους τοποθετήσεις που θα γίνουν.

Ωστόσο, επεσήμανε ότι ομοσπονδία έχει σαφή εικόνα για όσα έχουν διαδραματιστεί στο τοπικό νοσοκομείο καθώς δύο φορές μέλη της έχουν έρθει στη Ζάκυνθο και, επίσης, έχει τοποθετηθεί, επανειλημμένως, υπέρ των απόψεων του επιστημονικού συμβουλίου στο θέμα της επαναλειτουργίας των χειρουργείων και έχει καταδικάσει την τιμωρητική – όπως τη χαρακτήρισε- λογική που κινείται η διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Ρεπορτάζ: Μαρίνα Μάντζου

Keywords
Τυχαία Θέματα