Ο Γερμανός Μπριχ διαιτητής του τελικού

Ο Γερμανός Φέλιξ Μπριχ επιλέχθηκε από την UEFA να διευθύνει τον τελικό του Champions League μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Γιουβέντους, που θα γίνει στις 3 Ιουνίου στο «Μιλένιουμ» του Κάρντιφ. Ο 41χρονος διαιτητής, που είναι διεθνής από το 2007, θα «σφυρίξει» για πρώτη φορά στην καριέρα του τον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, πριν τρία χρόνια όμως είχε διευθύνει

τον τελικό του Europa League, ανάμεσα στη Σεβίλη και την Μπενφίκα. Φέτος έχει οριστεί σε πέντε ματς του Champions League, μεταξύ των οποίων και εκείνο της Γιουβέντους με την Πόρτο στο «Ντραγκάο», για τη φάση των «16» (2-0 υπέρ των πρωταθλητών Ιταλίας). Τη Ρεάλ την είχε σφυρίξει στον δεύτερο προημιτελικό του 2015, όπου οι «μερένγκες» νίκησαν την Ατλέτικο Μαδρίτης 1-0 και προκρίθηκαν στην τετράδα.



Από την άλλη μεριά, ο Μπριχ έχει ως... μελανή κηλίδα στο βιογραφικό του την κατακύρωση ενός γκολ «φάντασμα» του Στέφαν Κίσλινγκ, σε αγώνα της μπουντεσλίγκα της περιόδου 2013-14, μεταξύ Χοφενχάιμ και Λεβερκούζεν. Ο επιθετικός της Μπάγερ έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων, όμως, προς γενική κατάπληξη, ο Μπριχ έδειξε σέντρα, κατακυρώνοντας ένα τέρμα που δεν σημειώθηκε ποτέ!

Keywords
Τυχαία Θέματα