Ο Λ. Αυγενάκης με «γαλάζια» στελέχη έπαιξαν μπάλα για το Κρίκκειο Ορφανοτροφείο

20:46 11/7/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Στη Λάρισα βρέθηκε σήμερα ο γραμματέας της Π.Ε. της ΝΔ Λ. Αυγενάκης, ο οποίος μαζί με στελέχη της ΝΔ από τη Θεσσαλία συμμετείχε σε φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα, με τους παλαίμαχους του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Νομού Λάρισας στο Δημοτικό Στάδιο ΚΟΥΚΟΥΛΙΤΣΙΟΣ-ΜΟΥΣΙΑΡΗΣ.

Η δράση για το Κρίκκειο Ορφανοτροφείο Θηλέων Λάρισας, όπως ανέφερε ο κ. Αυγενάκης πραγματοποιείται στο πλαίσιο της

δράσης της ΝΔ “Κανένας στο περιθώριο” υπό την αιγίδα του Προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, και έχει ως στόχο την ανάδειξη του έργου των δομών κοινωνικής αλληλεγγύης σε όλη την Ελλάδα, αλλά και την ανάληψη πολιτικών πρωτοβουλιών και συνεργασίας για την επίλυση προβλημάτων που αντιμετωπίζουν με όλα τα επίπεδα διοίκησης και λήψης πολίτικων αποφάσεων.
Η ομάδα των στελεχών της ΝΔ σε πλήρη σύνθεσηΟ γραμματέας της Π.Ε. της ΝΔ εξήγησε ότι η πρωτοβουλία αυτή γίνεται πανελλαδικά και έχει ως στόχο να γνωρίσουν από κοντά ανθρώπους που στηρίζουν και βοηθούν κοινωνικές δομές και να αναδείξουν τα ζητήματα αυτά και στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, αλλά και να συμπεριλάβουν μέρος των προτάσεων που θα συγκεντρωθούν στο κυβερνητικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας.
Keywords
Τυχαία Θέματα