Ο Φοίβος Δεληβοριάς για δύο συναυλίες στο club του Μύλου

10:19 24/11/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Ο Φοίβος Δεληβοριάς και oι μουσικοί του επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη και φτιάχνουν ένα μικρό μωσαϊκό στο club του Μύλου. Όπως τονίζουν, για δύο μόνο Σάββατα, στις 26 Νοεμβρίου και στις 3 Δεκεμβρίου, ένα πολύ προσωπικό σκηνικό άλμπουμ θα παρουσιαστεί στη σκηνή του Μύλου, απ’ όπου περνούν πρόσωπα και μέρη που αιχμαλωτίστηκαν από τον ωτακουστή και οφθαλμολάγνο τραγουδοποιό από το ’89 μέχρι σήμερα.
Από

την Κική στην γκαρσόνα του Χάλια, από τον σκύλο Βαγγέλη ως τον Πατώκο, από τα τάγματα της Υβρεοπομπής μέχρι τον Γκάλη και το Κουνελάκι, γνωστοί και άγνωστοι ήρωες μιας πραγματικότητας που συνήθως δεν της ρίχνουμε δεύτερη ματιά, θα είναι εκεί πρωταγωνιστές και εκτεθειμένοι σε μια παράσταση –«Best of».
Το Φοίβο… συνοδεύει η ερμηνεύτρια Χριστίνα Μαξούρη, η οποία αφήνει για λίγο τα «δανεικά παπούτσια» της στην είσοδο και ανακατεύει τη σκηνή-μωσαϊκό, όπως μόνο εκείνη ξέρει. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει μίνι περιοδεία σε πολλές πόλεις της Ελλάδας!

Μαζί τους οι μουσικοί:

Κωστής Χριστοδούλου (πλήκτρα)
Μιχάλης Καπηλίδης (τύμπανα)
Κώστας Παντέλης (κιθάρες)
Γιοέλ Σότο (μπάσο)
Χριστίνα Μαξούρη (τραγούδι)
Γιάννης Πετρόλιας (σχεδιασμός ήχου)
Λάμπρος Ρουμελιωτάκης (φωτογραφίες)
Μύλος Club, Ανδρέου Γεωργίου 56, Σφαγεία
Τηλ. 2310 510081
Ώρα προσέλευσης: 21:30 / Ώρα έναρξης: 22:30
Εισιτήριο θεάματος: 12 ευρώ, Προπώληση: 10 ευρώ
Σημεία Προπώλησης: Έντεχνον, Σάρωθρον – Καφέ Διώροφο (Καλαμαριά), Stereodisc, Harry’s Spot (Αλ. Σβώλου)
Στο εισιτήριο δεν περιλαμβάνεται ποτό και είναι μόνο είσοδος θεάματος της συναυλίας, καθώς και δεν εξασφαλίζει θέση καθημένου.

Keywords
Τυχαία Θέματα