ΝΟΔΕ Λάρισας: Αλχημείες και πειραματισμοί από το Υπ.Παιδείας

13:34 21/4/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Ο τομέας Παιδείας της ΝΟΔΕ Λάρισας Ν.Δ με ανακοίνωση επικρίνει τους χειρισμούς του υπουργείου Παιδείας σε σχέση με τις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Μεταξύ άλλων επισημαίνει:
«Η ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας συνεχίζει να επιδεικνύει ανεπάρκεια στρατηγικού σχεδιασμού και έλλειψη προγραμματισμού.

Ειδικότερα, ο Υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου, σε μία κίνηση πρωτοφανούς ανευθυνότητας, προχώρησε σε μεταβολή του αριθμού των εισακτέων σε Σχολές υψηλού

ενδιαφέροντος (Ιατρική, Νομική, Οδοντιατρική, Φαρμακευτική).
Επιπλέον, παλινωδίες και ως προς τις επαναληπτικές πανελλαδικές εξετάσεις. Ερωτηματικά προκύπτουν από το χρόνο διενέργειάς τους και την ισονομία που εξασφαλίζουν απέναντι σε όλους τους υποψηφίους, αφού οι εξεταζόμενοι το Σεπτέμβριο κερδίζουν άλλο ένα δίμηνο προετοιμασίας.
Η ανευθυνότητα, η προχειρότητα και οι παλινωδίες του Υπουργείου Παιδείας, προκαλούν σύγχυση στους μαθητές που εκτός του αναμενόμενου άγχους για το μέλλον τους, καλούνται τώρα να διαχειριστούν και τους πειραματισμούς του Υπουργείου Παιδείας λίγο καιρό πριν την έναρξη των Πανελλαδικών.
Ως ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, δηλώνουμε απερίφραστα πως δεν θα αφήσουμε το μέλλον της νέας γενιάς, των παιδιών μας, έρμαιο στους πειραματισμούς και τις ιδεοληψίες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.»

Keywords
Τυχαία Θέματα