Νίκη της παράταξης Χατζηπαντελή

21:17 13/12/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Η παράταξη του Αθανάσιου Χατζηπαντελή ήταν η μεγάλη κερδισμένη στις εσωτερικές εκλογές του Διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΣ Σερρών για την ανάδειξη δύο μελών της τοπικής ένωσης που θα συμμετάσχουν στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ με σκοπό την ανάδειξη νέου εκπροσώπου της στην Ελληνική Ολυμπιακή επιτροπή.

Την ΕΠΣ Σερρών θα εκπροσωπήσουν στην Έκτακτη Γενική συνέλευση ο πρόεδρος της ΕΠΣ Σερρών Χριστόφορος Χριστοφορίδης και δύο μέλη της ένωσης

που αναδείχθηκαν από την σημερινή εκλογική διαδικασία, ο Αθανάσιος Χατζηπαντελής, ο επικεφαλής της παράταξης που θα διεκδικήσει την διοίκηση της Ένωσης στις εκλογές αρχές του 2017, που πήρε 8 ψήφους και το μέλος της ίδιας παράταξης Κώστας Βότσης που πήρε 7 ψήφους. Ο Γιώργος Μαυρόπουλος (από την παράταξη του Πόλυ Κουρτίδη) πήρε 6 ψήφους και ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης (από την παράταξη του Στέφανου Καρυπίδη) 5 ψήφους. Η εκλογική διαδικασία εκτός από νίκη της παράταξης του Αθανάσιου Χατζηπαντελή έδειξε ότι άλλαξαν οι συσχετισμοί δυνάμεων στο Δ.Σ. της ΕΠΣ Σερρών. Από την ψηφοφορία απουσίαζε ο Χρήστος Αγριανίδης. Η έκτακτη Γ.Σ. της ΕΠΟ για την ανάδειξη νέου εκπροσώπου της στην ΕΟΕ αναμένεται να γίνει στις 19 Δεκεμβρίου με το παραπάνω να είναι το μοναδικό θέμα που θα τεθεί επί τάπητος. Ο μοναδικός υποψήφιος είναι ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας Βαγγέλης Γραμμένος που αναμένεται να υπερψηφιστεί από τους Χατζηπαντελή και Βότση (ο πρώτος συμμετείχε σε πρόσφατη συνάντηση των ενώσεων που στηρίζουν την παράταξη Γραμμένου στη Θεσσαλονίκη και ο δεύτερος είχε δηλώσει στην ΕΡΤ Σερρών ότι από την πρώτη στιγμή ήταν στο πλευρό του Ευάγγελου Γραμμένου) ενώ άγνωστο είναι το αν θα κάνει το ίδιο ο Χριστόφορος Χριστοφορίδης που βέβαια δήλωνε υπέρ της τότε διοίκησης της ΕΠΟ λόγω της φιλίας του με τον Γιώργο Γκιρτζίκη αλλά από τότε έχουν αλλάξει πολλά στην ομοσπονδία και στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα