Νέα Υόρκη: Το Time τιμά τις 100 ισχυρότερες προσωπικότητες για το 2017

13:55 26/4/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Τους 100 ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή για το 2017, σύμφωνα με το περιοδικό Time, έσπευσαν να τιμήσουν διάσημοι και άνθρωποι της επικαιρότητας, που παρευρέθηκαν σε σχετική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Lincoln Center της Νέας Υόρκης.

Η λίστα της «επιτυχίας και της φήμης» χωρίζεται σε πέντε κατηγορίες πρωτοπόροι, καλλιτέχνες, ηγέτες, τιτάνες και ινδάλματα.

Μεταξύ των παρευρισκόμενων στην εκδήλωση ήταν

ο Κόλιν Κάπερνικ, παίκτης του αμερικάνικου ποδοσφαίρου, ο οποίος μετά από την άρνησή του να σηκωθεί και να σταθεί προσοχή κατά τη διάρκεια της ανάκρουσης του εθνικού ύμνου των ΗΠΑ πριν από την έναρξη ποδοσφαιρικού αγώνα, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη φυλετική ανισότητα και αδικία στη χώρα, προκάλεσε το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του Τύπου.

Ο βραβευμένος με ‘Οσκαρ κινηματογραφιστής Μπάρι Τζέκινς, οι ηθοποιοί Βαϊόλα Ντέιβις και Ράιαν Ρέινολντς, η δημοσιογράφος Γκρέτσεν Κάρλσον και οι μουσικοί Ντέμι Λοβάτο και Τζον Λέτζεντ, (οι οποίοι τραγούδησαν κατά τη διάρκεια της βραδιάς) ήταν επίσης ανάμεσα στις 100 πιο ισχυρές προσωπικότητες για εφέτος, σύμφωνα με τη λίστα του Time.

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Reuters / InStyle

Keywords
Τυχαία Θέματα