Μιχάλης Τζελέπης : «Υποστελεχωμένη η Διεύθυνση Αστυνομίας Σερρών»

10:18 9/10/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Το ζήτημα της υποστελέχωσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών, έφερε στη Βουλή με ερώτηση του προς τον υπουργό Εσωτερικών Παναγιώτη Κουρουμπλή, ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚΔΗΜΑΡ, Μιχάλης Τζελέπης.

Όπως επισημαίνει

ο βουλευτής έχει αυξηθεί ανησυχητικά η εγκληματικότητα στο νομό Σερρών και ιδιαίτερα σε ορισμένους δήμους και είναι επιτακτική η ανάγκη ενίσχυσης των Αστυνομικών Τμημάτων όλου του Νομού, τα οποία είναι υποστελεχωμένα.

Ο κ. Τζελέπης σημειώνει πως αν ληφθεί υπόψη ότι στο νομό Σερρών έχει εγκριθεί η λειτουργία τμήματος Μεταγωγών, ενω παράλληλα λειτουργεί Κέντρο Υποδοχής Προσφύγων, οι εγκεκριμένες οργανικές θέσεις είναι δυσανάλογες του πληθυσμού και των αναγκών της περιοχής.

Ο βουλευτής ζήτησε από τον Υπουργό να τον ενημερώσει εάν προτίθεται να προβεί στην έγκριση περισσότερων θέσεων για τα Αστυνομικά Τμήματα του Ν. Σερρών, και εάν σκοπεύει να καλύψει άμεσα τις ήδη κενές οργανικές θέσεις που αντιστοιχούν στα Αστυνομικά Τμήματα του Ν. Σερρών και ιδίως στα Τμήματα περιοχών που η εγκληματικότητα είναι αυξημένη.

Keywords
Τυχαία Θέματα