Μιχάλης Τζελέπης : «Φθηνές δικαιολογίες για την μη πληρωμή του Προγράμματος Ολοκληρωμένης Διαχείρισης καπνού»

13:46 13/11/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Φθηνές δικαιολογίες χαρακτηρίζει ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚΔΗΜΑΡ Μιχάλης Τζελέπης την απάντηση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης για την μη πληρωμή του Προγράμματος Ολοκληρωμένης Διαχείρισης καπνού.

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης απαντώντας σε σχετική ερώτηση του βουλευτή επισημαίνει πως λόγω λήξης της προγραμματικής περιόδου 2007-2013 και έναρξης του νέου προγράμματος 2014-2020 έπρεπε να

εκδοθούν πρώτα οι σχετικές ΚΥΑ, Συμβάσεις, Τροποποιήσεις και Εγκύκλιοι πληρωμής οι οποίες ολοκληρώθηκαν εντός του Αυγούστου έτους 2016. Επίσης ο έλεγχος ορθότητας της απαιτούμενης προσαρμογής του πληροφοριακού συστήματος ως προς τον υπολογισμό πληρωμής βρίσκεται στο τελικό στάδιο και πως η αποστολή των φακέλων πληρωμής από τις τοπικές Διεύθυνσης Αγροτικής Ανάπτυξης θα ξεκινήσει εντός του μηνός Οκτωβρίου.

Ο κ. Τζελέπης σε δήλωση του έκανε λόγο για φθηνές δικαιολογίες και οφείλει το υπουργείο δεδομένων των ανισοβαρών φόρων, εισφορών και υπολοίπων οικονομικών επιβαρύνσεων που έχει επιβάλλει με το «έτσι θέλω» στους αγρότες να είχε διεκπεραιώσει τις προγραμματισμένες πληρωμές από «χθες»… Τα υπόλοιπα είναι «άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε», γιατί είναι πλέον 2 χρόνια Κυβέρνηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα