Μια παράσταση ρομαντισμού, αγάπης κι αλληλεγγύης

21:34 23/5/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Ένα ακόμη μάθημα αλληλεγγύης δίνει το θεατρικό εργαστήρι Επί σκηνής με τους μαθητές του. Ερασιτέχνες ηθοποιοί στη σκηνή του θεάτρου, ελεύθεροι επαγγελματίες, ιδιωτικοί υπάλληλοι ή εργαζόμενοι στο δημόσιο στην καθημερινότητά τους βρήκαν μια διέξοδο καταφέρνοντας παράλληλα με το χόμπι τους να ανεβάσουν μια ακόμη εξαιρετική παράσταση υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες της Μυρσίνης Λαντζουράκη.

Όλοι μαζί παρουσιάζουν απόψε το θεατρικό έργο του Daniel Jackson

“Η ρομαντική μου ιστορία” στο Πολιτιστικό Κύτταρο (πρώην Rex) της Κομοτηνής. Μια παράσταση που δίνει απαντήσεις σε ερωτήματα: Που συναντάει κανείς ανθρώπους; Που γνωρίζονται οι άνθρωποι; Πως ξεκινά η ρομαντική ιστορία του Τομ με την Έμυ;

H Αγινορίτου Φωτεινή, ο Αυγίτσης Κώστας, ο Ιγγλέζος Τάκης, η Θωμαϊδου Ζιζή, ο Μαυρίδης Νίκος και Σωτηροπούλου Ζωή ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους παραμένοντας συνέχεια στη σκηνή υποδυόμενοι διάφορες στιγμές των ηρώων. «Από τον Οκτώβριο που επιλέξαμε το έργο μέχρι και λίγες μέρες πριν την παράσταση δουλέψαμε με πολύ κέφι κι αγάπη για το θέατρο και την ομάδα» δηλώνει η κα Λαντζουράκη μιλώντας παράλληλα για υπέροχες στιγμές και υπέροχο κλίμα στις πρόβες.

Τα έσοδα της παράστασης θα διατεθούν στο Σύλλογο μέριμνας ΑμεΑ νοητικής υστέρησης «Άγιοι Θεόδωροι». «Γνωρίζω ότι υπάρχουν άνθρωποι που ειδικά τα τελευταία χρόνια περνούν δύσκολες ώρες. Θέλω με τις μικρές μου δυνάμεις, κάθε φορά, με τον τρόπο μου να στέκομαι κοντά τους» δηλώνει η σκηνοθέτης της παράστασης που για μια ακόμη φορά εκπλήσσει ευχάριστα. Σημειώνεται πως στο παρελθόν το θεατρικό εργαστήρι Επί σκηνής είχε σταθεί αλληλέγγυα στους καρκινοπαθείς, αλλά και σε άλλους εθελοντικούς συλλόγους της περιοχής ενισχύοντας το έργο τους .
Φώτο:Μυρσίνη Λαντζουράκη Φωτογράφος:Μαρία Νικολάου

The post Μια παράσταση ρομαντισμού, αγάπης κι αλληλεγγύης appeared first on ert.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα