«To σχολείο που βιώνουμε» – Εκδηλώσεις της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας

20:03 23/5/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Συνεχίζεται ο κύκλος εκδηλώσεων που πραγματοποιεί σε διάφορα σημεία της χώρας η ΔΟΕ, με θέμα «το σχολείο που βιώνουμε – το σχολείο που οραματιζόμαστε, κριτική και διεκδικήσεις».

Αυτή τη φορά οι σχετικές ημερίδες θα πραγματοποιηθούν στο λεκανοπέδιο της Αττικής. Συγκεκριμένα την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016, ώρα 9.00– 15.00 στο Ξενοδοχείο «Novotel», όπου όπως αναφέρει η ΔΟΕ, καλούνται να συμμετέχουν: «Ο

Πρόεδρος και όλα τα μέλη των Δ.Σ. των Συλλόγων καθώς και οι αιρετοί των Διευθύνσεων A’ Αθήνας, Γ’ Αθήνας, Δυτικής Αττικής.Τα μέλη του Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ, των Διευθύνσεων A’ Αθήνας, Γ’ Αθήνας, Δυτικής Αττικής.

Ένας συνάδελφος από κάθε διθέσιο και πάνω Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο των Διευθύνσεων A’ Αθήνας, Γ’ Αθήνας, Δυτικής Αττικής, τον οποίο θα ορίσει ο Σύλλογος διδασκόντων. Έχει ζητηθεί ήδη γι’ αυτό σχετική άδεια από τον Περιφερειακό Διευθυντή».

Ακολούθως, στο ίδιο ξενοδοχείο την Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016, και ώρες 9.00– 15.00, με το ίδιο θέμα καλούνται να συμμετέχουν: «Ο Πρόεδρος και όλα τα μέλη των Δ.Σ. των Συλλόγων καθώς και οι αιρετοί των Διευθύνσεων Β’ Αθήνας, Δ’ Αθήνας, Ανατολικής Αττικής και Πειραιά.
Τα μέλη του Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ των Διευθύνσεων Β’ Αθήνας, Δ’ Αθήνας, Ανατολικής Αττικής και Πειραιά.

Ένας συνάδελφος από κάθε διθέσιο και πάνω Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο των Διευθύνσεων Β’ Αθήνας, Δ’ Αθήνας, Ανατολικής Αττικής και Πειραιά, τον οποίο θα ορίσει ο Σύλλογος διδασκόντων. Έχει ζητηθεί ήδη γι’ αυτό σχετική άδεια από τον Περιφερειακό Διευθυντή».

The post «To σχολείο που βιώνουμε» – Εκδηλώσεις της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας appeared first on ert.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα